Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość adriaaa

jak dojechac szybko do pracy?

Polecane posty

Gość adriaaa

czy uważacie, że skuter jest dobrym środkiem lokomocji?? z jednej strony wydaje mi się, że nie ma lepszego, a zdrugiej ma tyle minusów.. zastanawiam się nad kupnem. no... chyba, że wygram w jakimś konkursie hehe..

Gość ze co niby
ma tyle minusow :o czyli ze co bo nie rozumiem :o

Gość motomaniaczka
ja jezdze samochodem, pewnie jest mniej ekonomiczny od skutera, ale przynajmniej całoroczny.

Gość adriaaa
minusy skutera: tylko na ładą pogodę, nie nadaje sie do poruszania w spodnicy i gdzie go trzymać?? w przedpokoju?? garażu nie mam?

całoroczny...a poza tym skuter to chyba sobie za długo w naszym kraju nie postoi \"na ulicy\"... Ja też swego casu się nad skuterem zastanawiałam, ale po przeanalizowaniu doszlam do wniosku, że żeby jeżdzić do pracy, to odpada...wystarczy ze zacznie padac desz i co? Jak wejdziesz do biura? :) Wyobrazasz sobie ten widok? :)

Gość alicja79
hmmm... nie kupiłabym skuterka, ale jakbym dostała to pewnie czasem gdzies bym nim pojechała. na www.twojestudioline.pl jest do zgarniecia jako nagroda głowna ;)

Gość martrix7777
najlepiej na rowerze

Gość ted
jakbym miał kaske to natychmiast bym kupił skuter. moze się skusze na ten konkurs.