Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Edzio

libido zero

Polecane posty

Gość HAWELL
Moja tez nie chciala sie kochac za czesto .Wydawalo sie ,ze nie jest zazdrosna .To trwalo latami, az kiedys odkryla moja internetowa korespondencje z pewna kobieta.Byla tak zaskoczona ,ze kogos znalazlem.Nabrala ochoty na seks i chciala sie kochac codziennie.Wyznala ,ze nie ma orgazmow podczas stosunku ,a takie jakie ja jej serwowalem, to potrafi sobie zrobic sama i szybciej.Po 2 tygodniach rozpasania zaczalem miec problemy z erekcja i wrocilem do SWOJEGO tygodniowego rytmu.

Gość Julita22
Edzio, apróbowaliście Vamea - iagra dla kobiet? Może spróbuj ją namówić na branie tego?? Ja kupiłam w internetowej aptece bez recepty oczywiście wklejam opis leku: Vamea producent Polski Lek S.A. ilość 180 kaps. cena 88.5 zł za opakowanie wskazania działanie VAMEA to nowoczesny, niehormonalny preparat wyłącznie dla kobiet. Poprawia jakość życia seksualnego i pozwala cieszyć się seksem. Nasila pożądanie i ochotę na seks. Zwiększa ilość przeżywanych orgazmów oraz ich siłę i intensywność. stosowanie Przez pierwszy miesiąc kuracji VAMEA powinno się zażywać 2 razy dziennie po 3 kapsułki, w kolejnych miesiącach, kiedy nastąpi wysycenie L-argininą, można zmniejszyć dawkę o połowę, czyli do 3 kapsułek dziennie (dawka podtrzymująca). Działanie terapeutyczne VAMEA jest odczuwalne już po 3 tygodniach kuracji. Preparat VAMEA może być stosowany jednocześnie ze środkami antykoncepcyjnymi. Stosować pod nadzorem lekarza. 15:38 Taka sobie baba znalazłam jeszcze taniej w tej aptece http://www.domzdrowia.pl/ .