Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość glupiutka

film na divx

Polecane posty

Gość glupiutka

jak nagrac film na divixa w nero expres czy w nero start smart pomozcie bo ni wiem? :(

Gość chyba tyle mam do powiedzenia
jesli masz dvd umożliwiające odpalanie divx to normalnie nagrywasz na płytę...wsadzasz w dvd i odpalasz..w menu dvd pilotem sobie wybierasz plik i ciskasz play... no chyba ,że masz oryginalny bądź kopię filmu dvd i chcesz ją zamienić nadivx to potrzebujesz jakiegoś konwentera i kodeka

Gość glupiutka
chodzi o nagranie z kompa by odtwozyc na dvd

Gość stary człowiek i może
wybierasz np nero express następnie. data cd.nastęopnie pojawia się puste białe okno i przycisk dodaj bądź ADD zaleznie od wersji jezyk. wybierasz sobie ściezkę...katalog skąd ma być film nagrany... nie wiem jak to jest z Twoim DVD ale najlepiej jesli film i napisy do niego sa w tym samym katalogu i taki cały katalog zaznaczyć gdy dodajesz w nero pliki jakie mają być wypalone..nastepnie po wybraniu filmu wciskasz dalej bądź NEXT...możesz pidac nazwę płyty bądź prędkość wypalania ....automatyczne ustawienia chyba od razu są ustawione na najszybsza możliwa dla Twojej nagrywarki...oczywiście przed tym wszystkim wkładasz czysta płytę do nagrywarki:P ciskasz BURN bądż zapisz czy tam wypal i płytka się wyapa,,,, po wypaleniu robisz to co wczesniej opisałem...film powinien sie odpalić jesli DVD ma funkcję odtwarzania divx...nie wiem co się stanei z napsianmi..ale chyba w niektórych modelach można osobno wybrac film do odtwarzania i napisy czyli SUBTITLES. THE END