Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niezdecydowanaaaa

jak reagujecie gdy Wasz facet podziwia kobiete z tv??

Polecane posty

Gość niezdecydowanaaaa
cytryna ale fajnie masz pod tym wzgledem. wlasnie moj facet niby je traktuje jako wymysl showbisnesu ale chyba jednak nie do konca. niby jak sie go o to zapytac to tak oczywiscie a jednak za kazdym razem jak uslyszy imie tej aktorki to wzdycha i robi maslane oczy.. nie wiem juz jak mam na to reagowac!!!!!!!!!!!!!!!! nie chce dac po sobie poznac ze jestem zazdrosna bo to zalosne ale z 2 steony juz nie wytrzymuje i podswiadomie mam ochote zrobic mu na zlosc

Gość Cytryna30
a niezdecydowana,zrób kiedys maślane oczy do jakiegoś aktora/piosenkarza z tv.ja kiedys tak zrobiłam,podziwiałam jego ciałko i mój był zazdrosny jak diabli ;)

Gość niezdecydowanaaaa
cytryna robie tak czasami ale on sie tym nie przejmuje!!! co innego w realu, od razu jesy zazdrosny ale nie chce w ten sposob zburzyc naszego zwiazku. z 2giej strony czasami mam taka ochote wzbudzic w nim maksymalna zazdrosc w realu.... ogolnie to mam duze powodzenie i on jest o mnie zazdrosny, ale ta aktorak nigdy nie bede i duzo mi do niej brakuje. przez to czuje sie taka zwykla..