Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

krejzol

NARZEKALNIA

Polecane posty

ja marze o tym zeby sie wyspac. Aleniebawem bede miec urlop. Wiec w koncu....! :)

Gość a ja jestem do niczego
ja nie mam urlopu tylko się dzieci pozbyłam:D kurde tyle fajnych rzeczy w kraku a ja nie mam z kim iść.

no wlasnie, ja juz teskeni za krakowem. Musze sie niebawem tam wybrac. Odwiedzic kazimierz.

a ja chyba sama będe po kraku chodzić buuu:(

Wiesz, ja w duzych miastach wlasnie lubie to, ze mozna byc anonimowym. Moje miato jest male, tu na samotne wedrówni raczeni nie mozna sobie pozwolic. Nie wiem czmu ale dziwnie sie z tym jakos czuje :) Nawet za bardzo nie ma gdzie isc....

To wyciagniej swojego ukochnaego na randke! :) wiesz, ja sie wlasnie zastanawiam co moge zrobic na nasza rocznce. Nie wiem moze jakis prezent, moze niespodzinke. Masz jakis pomysl?

Gość palec Grety
ja mam straszna twarz w plamy i pryszcze,do tego chroniczna bezsennosc,grzybice pochwy,facet mnie wkurza,na nic nie mam ochoty,brzydkie wlosy,zero checi na zrobienie czegos interesujacego brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Gość palec Grety
na urlop tez nie jade bo mam wazniejsze rzeczy na glowie,czy ktos mnie pocieszy albo wybawi z tego wszystkiego?

Gość palec Grety
no ale w jaki sposob mozesz mnie pocieszy,juz by mi wystarczylo jakby mnie ktos z tej bezsennosci wybawil,toby polowa problemow sie rozplynela a tak to jeszcze jestem przez to niespanie dodatkowo bardzo rozdrazniona

hmm no a moze powinna sie wybrac do specjalisty. Pamietam ze moja bardzo dobra kolezanka tez cierpiala na bezsennosc. Kilka lat. Opowiadala ze to bardzo meczace. Ja moge sobie to tylko wyobrazic. Musi byc straszne. Bardzo wspolczuje. u niej to minelo samoistnie. Chyba nie korzystala z pomocy lekarza. Ale dobry specjalista moglby pomoc.

Gość palec Grety
powiem szczerze-W LEKARZY NIE WIERZE,gdziekolwiek nie pojde przepisuja antybiotyk,wypytaja nawet nie zbadaja i z gory swinstwa przepisuja,jak sie sama nie wylecze to lekarz tez przyczyny nie znajdzie,jak na razie patrze noca w sufit i boje sie na zegarek spojrzec i zobaczyc ze juz 1.30 a ja jeszcze nie zasnelam albo dopiero 3.00 a ja juz nie spie ,nie zycze nikomu

kotek na bezsenność to psychiatra bo możesz depresję mieć. poszukaj dobrego fachowca. Assassello ja też lubię anonimowość ale kurcze miło by było czasem z kim wyjść a facet pracuje - dyżury ma.

a co do rocznicy to może truskawki z bitą śmietaną i szampan wytrawny?

a ja jestem... ----> a nie masz zadnych przyjaciolek? Od kiedy ty mieszkaszw tym kraku? hmm.. Ja kiedys wpadne i wyciagne cie na browca:) palec Grety ---> tak tak, do psychiatry, i to dobrego, oni lecza zaburzenia snu. Moze pomoc. Wiadomo, czasem sie tarfi na szarlatana, ale trzeba szukac ratunku. Ile chcesz sie tak jeszcze meczyc? W warszawie jest instytut zajmujacy sie zaburzeniami snu. ponoc b. dobry (zajmuja sie tez lunatykowaiem itp.) Ale moze gedzie w twojej okolicy tez znajdziesz.

Nie da rady z tym szampanem. Bedziemy wtedy na wakacjach ze znajomymi. Nie wyrwiemy sie :P Myślcie eszcze babki!

no organizuję sobie kompanije:D

a dokąd na te wakacje jedziecie?

to zafundujcie sobie wycieczkę kutrem na połów rybek;)

oj nie będę takich tematów czytać:D

hehe ja czytam, ale juz sie boje :P No wycieczka to fajny pomysl :) dzieki. Kurcze, boje sie ze pogoda bedzie do bani :/

no tak może być, że bedzie byle jaka. w naszym klimacie wszystko możliwe. to wtedy wybierzecie się na jakąs zwyklą kolację i już:D

tylko nie rób zdjęcia w ramce w serduszka, błagam!!!!!!!!! może coś na miejscu fajnego znajdziecie, co bedzie wam przypominac miejsce i czas rocznicy.

coś wspólnie moze wymyślicie, a która rocznica?

nie nie zadne serduszka. rocznica 2. Zalozylam topik pod innym nickiem z takim pytaniem. Ktos mi zaproponowal poduszke z wspolna fotografia :P:P Jakis nadruk hihi Moze powinnam dodac ze mam 30 lat :P

Gość m ę ż a t k a
przyszłam ponarzekać facet, który mnie cholernie jara ma mnie gdzies... buuuuu no i co ja mam zrobić, dzisiaj własnie mnie olał kiedy z ni rozmawiałam powiedzial mi wpewnym momencie "nara" i juz