Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość testowa

robie test dla chetnych!!!!

Polecane posty

Gość testowa
13 Poznalas 2 mezczyzn przy czym kazdy z nich pociaga cie w takim samym stopniu.Co robisz z ttym fantem? a)Zapominam o obydwu panach.gdybym byla prawdziwie zakochana mialabym tylko 1 faworyta b)Decyduje sie na jednego z nich nawt jesli przychodzi mi to z pewnym trudem c) Dokladam staran zeby jeden o drugim sie nic nie dowiedzial...i dobrze sie przy tym bawie

Gość do zarobekk
pyt 13 odp c ;)

Gość testowa
pyt14 Wyobraz sobie taka sytuacje;masz apetyt na seksidziesz wiec zapolowac na jakiegos mezczyzne Czy na wszelki wypadek masz zawsze w torebce opakowanie prezerwatyw? a)tak,oczywiscie b)nie te "rzecz"pozostawiam raczej mezczyznie c)Nie na wszystkie ale tylko na szczegolne przypadki

Gość do zarobekk
pyt 14 odp A

Gość a o co chodzi
13 c 14 a

Gość testowa
pyt15 Na spotkaniu towarzyskim twoja serdeczna przyjaciolka przedstawia Ci swojego dobrego przyjaciela.Patrzysz na niego i czujesz jak rosnie Ci adrenalina.Kiedy ten mezczyzna usmiecha sie do Ciebie zachecajaco masz tylko jedna mysl;ten albo zaden.czy wysylasz stosowne sygnaly? a) dopiero kiedy w 100% jestem pewna ze on usmiecha sie w taki sposob tylko do mnie a nie do wszystkich obecnych na przyjeciu kobiet b) tak oczywiscie -zanim zrobi to inna c)najpierw zachowuje sie powsciagliwie z rezerwa dopoki nie upewnie sie ze moj piekny nieznajomy jest rzeczywiscie solo

Gość a o co chodzi
15 b

Gość do zarobekk
pyt 15 odp A

Gość testowa
wiec pani zarobek uzyskala 57 punktow a pani bojowe gacie uzyskala 45 punktow zaraz przyblize paniom co z tych liczb wynika

Gość testowa
pani bojowe gacie jak i pani zarobek zmiescily sie w granicy od 30-57 punktow a wiec -jesli chodzi o flirt masz wrodzony talent ale i duze wymagania oddajesz sie temu calym cialem i dusza .robisz to z duzym wyczuciem i subtelnoscia Wyrafinowana kokieteria to twoja tajna bron flirtujesz z mezczyznami ktorzy sa subtelni i wyrafinowani tak jak ty .czasem jednak za bardzo sie ociagasz z tym pierwszym krokiem moze nawet z powodu dobrych manier i powsciagliwosci .najzwyczajniej boisz sie ze dostaniesz kosza .pamietaj jednak ze tylko wowczas kiedy podejmujesz ryzyko bedziesz mogla byc rownie skuteczna przy pozornie wiekszych wyzwaniach.pamietaj czasami nieudany flirt bywa lepszy od niepodejmowaia zadnej proby zblizenia poniewaz oszczedza wyzutow POWODZENIA

Gość testowa
to ja dziekuje ze poswiecily Panie temu testowi swoj cenny czas,mam nadzieje ze ten test byl dobra zabawa:)

Gość do zarobekk
Testowa > dzieki za mile spedzony czas i fajną zabnawe :) Duzo jest prawdy w tym co wywnioskowałas o mnie ;) Zycze dobrej nocy :)