Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

przeniesienie

Nie umiem się czesać!

Polecane posty

[12.05] 19:06 kołtun na głowie No po prostu nie umiem- czego sobie na tej glowie nie zrobie to wygladam zle, nie znam zadnych trickow fryzjerskich, z przyborow do modelowania potrafie obosluzyc sie tylko lakierem, nie umiem ladnie spinac kokow, nawet warkocza porządnego nie moge zrobic, na dodatek opodczas swoich fryzjerskich kombinacji szybko trace cierpliwosc i sie wkurzam, a co najgorsze- znam masę chlopakow, ktorzy potrfia zadbać o swoje włosy niż ja... W dziecinstwie, gdy kolezanki abwily sie we fryzjera i wyplatały lalkom warkoczyki, ja z frustracji wyreywałam dla barbie włosy...

Gość kołtun na głowie
pocieszcie, poradźcie, pomóżcie!

Gość _wredota_
Ja umiem kogos uczesac, ale siebie juz nie bardzo :P Prostuje wlosy, spinam w kucyk, albo francuz :D I tyle. Nie uzywam zadnych zeli, lakierow, pianek...zaraz swedzi mnie skora na glowie. A tak chcialabym koka......:D

Gość kołtun na głowie
_wredota_ - ja to nawet zwyklego warkocza pirzadnie nie umiem upleść, a o francuzie nie mówiąc I tez chcialabym koka... albo jakies takie fajne upięcie Tylko ze ja nawet z instrukcja obsługi chyba nie dalabym sobie rady;P

Gość kołtun na głowie
idzie się załamać...

Gość ja tak robie
ja biorę grzebień i zaczynam od góry i czeszę aż po same końce.I tak parę razy i gotowe.Jestem uczesana. :)

Gość kołtun na głowie
no, przeczesac to jedno, a zeby tak jeszcze to ulozyc w fajną fryzure! a wez i uloz jak nie umiesz

Gość ja tak robie
ja tez nie umiem.Nie urodziłam się fryzjerką.Mam długie włosy bez grzywki i nic nie kombinuje.Nawet wymodelować nie umiem. Są jakie są.