Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Smutnosamotna

Czy nieuśmiechająca się zimna kobieta może liczyć na związek?

Polecane posty

Gość Smutnosamotna

a czemu sie nie usmiechasz??? ja tez sie rzadko usmiecham ale to tylko dlatego ze mi sie wydaje ze wtedy glupio wygladam :P

Gość ...........oj............
jak można myśleć że dziwnie się wygląda kiedy się śmieje?

chodzilo mi o to ze nie mam ladnego usmiechu a nie o to ze jestem ponurakiem, usmiecham sie wewnetrznie :)

Gość Smutnosamotna
Uśmiecham się bardzo rzadko, gdy mam naprawdę powód. Taka natura. A mężczyźni wolą chichotki :(.

Gość ...........oj............
ja to bym w końcu chciała jakiegoś chichotka bo na samych ponuraków trafiam:o

Gość Smutnosamotna
Tu nie chodzi o pesymizm czy smutek tylko o brak ekspresji uczuć/odczuć.

w sumie to prawda ale laski ktore ciesza miche non stop to juz przesada. Mnie ludzie sie pytaja czesto czemu ja taka smutna a to nie prawda , to ze sie nie usmiecha nie znaczy ze jest sie smutnym, dziwne to myslenie...

smutna., no ja mam tak samo, jezeli chodzi o facetow to lubie takich co sie usmiechaja i maja poczucie humoru,m zawsze sie szuka w kims tego czego sie nie ma samemu

Gość Smutnosamotna
Dla mnie uśmiech bez przerwy jest sztuczny. Chyba się przejdę na imprezę gotycką - tam przynajmniej będę w towarzystwie podobnych mi ludzi ;).

Jeb no to plus dla ciebie, niektorzy maja taki zarazajacy smiech ze nie da rady sie nie smiac. a czemu nie mozesz znalezc odpowiedniego faceta>?

smutna.... no ja tez gotyku slucham :) moze przez ten klimat po prostu jakies malo smiejace jestesmy..

Gość Smutnosamotna
Asentra666, a ja wolę mężczyzn skąpiących uśmiechu....Czyli myślisz, że oni wolą chichotki - na zasadzie przeciwstawieństw?

Uśmiechniętych ludzi mniej się \"boimy\", szybciej nawiązujemy z nimi kontakty, bo wydają nam się bardziej otwarci. Kiedy ktoś się do nas uśmiecha to samo przez się mówi, że \"chce\" się z nami poznać. To tak na moje.. A smutne osoby budzą dziwne uczucia - nie uśmiecha się, to mnie nie lubi, może chce, żeby ją zostawić w spokoju.. Ale to tylko pierwsze wrażenie - przecież bardzo ważna jest rozmowa, dopasowanie się charakterami, spędzanie razem miło czasu.. Aby budować związek trzeba się trochę poznać.. ale trzeba \"dać\" się poznać :)

nie wiem trudno powiedziec ja lubie takich chichoczacych, kazdy jest inny i czego innego szuka , ale wiecej w zasadzie jest tych cichszych i spokojnych wiec nie powinnas miec problemu z namierzeniem jakiegos

Gość Smutnosamotna
Pewnie że nie mogę znaleźć faceta. Pewnie się boją, że im krew wyssię :D. Sami frajerzy i życiowo skrzywdzeni do mnie lgną. A wczoraj podrywał mnie usilnie 55latek. Masakra.

Heh, ja też słucham gotyku ;) ale już mi przeszło z ubieraniem się na czarno.. znudziłam się. I mam dni, kiedy się nie uśmiecham.. ;) po prostu nie i już. Jest inaczej - b ogólnie jestem wesołą osobą, zwariowaną, ale nie głupią chichotką - takich dziewczyn też nie lubię :o

skad ja to znam..hehehe. Tez albo dziady jakies, nieudacznicy zyciowi i psychiczni kolesie :/ Zazwyczaj ci porzadni sa juz zajeci i zostali tylko ci powyzej. Ale wiem ze nic na sile, nie jestem w takiej desperacji zeby brac sie za pierwszego lepszego tak wie poczekam sobie jeszcze a noz sie cos trafi

Gość Smutnosamotna
Dzięki za miłe słowa :). Namierzyć - czasem namierzam, ale chybiam ;).

Nadal sie ubieram na czarno, moze to tez w jakims stopniu odstrasza \" nieczarnych\" i czasem mi sie wydaje ze sie na mnie patrza jak na dziwaka . Ale nie zmaierzam zmieniac stylu tylko dlatego zeby sie przypodobac innym ludziom

ascentra666 -Dokładnie i dobrze robisz. Niestety, ludzie mają uprzedzenia, są ograniczeni schematami.. Jak ja miałam swój okres ubierania się na czarno też słyszałam różne teksty na swój temat.. teraz ubieram się na czarno ( a często także na ciemny fiolet - oczywiście spódnica, czasem glany, ciemny makijaż ) właśnie wtedy, gdy chcę, aby wszyscy dali mi spokój ;) Najlepiej szukać bratniej duszy wśród \"swoich\" i ludzi, którzy nie patrzą na to, jak kto się ubiera :)

Gość Smutnosamotna
To się topik gotycki zrobił :). Też mam wesołe usposobienie i jestem optymistką. A smutny wyraz twarzy zrobił mi się przez to, że podoba mi się jeden smutny Pan o baaaardzo smutnym wyrazie twarzy - i tak się w niego zapatrzyłam, że pozostała mi tak samo smutna jak jego minka :). Ale jak myślicie - powodzenie zależy od uśmiechu?

liliowa... ale to czasem jest juz tak upierdliwie meczace ze mam po prostu dosc. Ilez mozna wysluchiwac tekstow ze moglabym kupic sobie jakis rozowy sweterek i kozaczki i jak ja moge chodzic latem w glanach. dla mnie jakos nie ma roznicy kto jak sie ubiera , oczywiscie mam swoje upodobania co do facetow itp ale koleguje sie z roznymi ludzmi, zazwyczaj z bywalcami dyskotek i nie jest to dla mnie jakis problem. U nas niestety dalej zaceimnienie talkie panuje i brak tolerancji dla innych, moze to sie kiedys zmieni mijemy nadzieje

smutna.... no to sie bierz za pana smutnego , no wiem latwo powiedziec ale cos zrobic trzebva przeciez , pojdzcie np na smutna impreze i posmuccie razem ;-)

Szczerze - często ;) przynajmniej to sama zauważyłam - że im więcej się uśmiecham, tym więcej osób zwraca na mnie uwagę ;) Chociaż.. wszystko zależy od tego, co kto lubi.. i jaką masz minę nieuśmiechającą się ;) a dziewczyny - jakie zespoły/wokalistów lubicie najbardziej? Albo ogólnie czego słuchacie? :) może podzielimy się jakimiś zespołami, bo mi ciągle mało ;)

jak na imprezke sobie pojde i przechyle kilka bronksow to juz nie mam smutnej miny i sie umiecham czesto i gesto, no chyba ze przesadze.. :P

Gość Smutnosamotna
A skąd Dziewczyny jesteście? Ja z Wawy :).

ascentra666 - to dziwnych ludzi spotykasz :o u nas to właśnie różowy sweterek jest wyśmiewany ;) Ale wiem, co czujesz - ja chodzę w glanach też często i się mnie pytali, czy chce mi się tyle sznurować ( mam przed kolana ), czy mi nie gorąco.. a ja ostentacyjnie w szkole ich nie wiązałam ( np po wfie bo mi się nie chciało ) ludzie się przyzwyczaili, bo wiedzą, jaka jestem ;)

ogólnie nikt nie lgnie do ludzi zimnych . Sama mam taką klientkę jest zimna jak mrożony kurczak z tesco , zero życia w tej kobiecie. I właściwie nie wiem czy ona ma tak ze stresu czy poprostu zorientowała się że ( w jej mniemaniu) taką postawą surowej w domyśle stanowczej i bez kompromisów( bo tak kojarzą się tacy ludzie) moze więcej uzyskać. Co dziwne jest starą panną. Więc chyba twoje pytanie jest na miejscu a mój wywód jest odpowiedzią. Chociaż bym nie uogólniała . Bo co innego kiedy kobieta jest świadoma tego że tak a nie inaczej jest postrzegana przez otoczenie ( bo jest szansa że może kiedyś zechce to zmienić, albo będzie tym władała tylko w wybranych sytuacjach) a co innego kiedy nie jest tego świadoma i te cechy jej zachowania są częścią jej osobowości. Myślę że w przypadku mojej klientki jest to ta druga opcja- taki charakter! Sama z doświadczenia wiem , że jak nie ma się z czego cieszyć to tego nie robię. Lukrowe Panienki są chyba jeszcze gorsze... jest takie powiedzenie Pierdol***ęty zawsze uśmiechnięty- pardon