Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Smutnosamotna

Czy nieuśmiechająca się zimna kobieta może liczyć na związek?

Polecane posty

jesli o mnie chodzi to ja slucham raczej z niekomercyjnej muzy bardziej komercyjna hehe. najbardziej to artrosis clostera delight moonlight morion nightwish epica WT no i rocka tez polskiego i zagranicznego a na imprezach to disco polo czasem :)

ja terz lubie gotyk (tristania) a smieje sie czesto to akurat nie ma chyba nic do rzeczy?

Gość Smutnosamotna
Ja na goth-electro ostatnio się przerzuciłam. Imprezy czysto gotyckie odeszły w Wawie w niepamięć. Jak się człowiek napije, to się non stop śmieje, też tak mam, ale nie zawsze się pije. A smutny Pan ma żonę - w innej sytuacji już dawno bym się na niego...:P

no o tristani zapomnialam ....... Mysle ze muza ktorej sie slucha tez ma wplyw na czlowieka , jak sie slucha techno jakos nie ma okazji do refleksji , celem jest zabawa przede wszystkim. Lubie wiedziec czego slucham i o czym to ejst i czasem mnie bierze jakies tam zamyslenie

O tak, u mnie właśnie Closterkeller leci :) lubię Wtihin Temptation, Evanescence ( tak tak :classic_cool: ), Theatre of Tragedy ( ale tylko kiedy śpiewała Liv Kirstine ), Leaves\' Eyes, Anachronię, Midnatsoll.. to z tych gotyckich. Prócz tego nie pogardzę polską muzyką ( ale lat 90 raczej ), lubię Norah Jones, Tori Amos.. oj, różnie u mnie z muzyką :) A jestem spod Opola :)

smutna, a twoi znajomi maja tez takie zdanie o tobie jak ty sama, ze jestes zimna i sie nie usmiechasz?? Moze sie tlyko tobie tak wydaje. Trudno siebie samego ocenic lepiej zapytac jak to widza przyjaceiel albo znajomi

macie jakads muze z damskim wokalem raczej taka malo znana ?> Chetnie bym posluchala. slyszalyscie Anemonie na my space??? hehehe ale sie usmialam ;-> Ja jestem ze Szczecina gdzie sie nic praktycznie nie dzieje, koncerty sa od swieta, zostaja tylko puby gdzie muza leci roznorodna, ale moglo byc gorzej

Dobra dziewczyny, zakładam moje mroczne glany, mroczny fioletowy płaszcz, zabieram mojego mrocznego psa i spadamy na spacer :classic_cool: ( a tak swoją drogą to spotykałam się już z facetami typu \"skate\" i .. nie było problemu ;) chociaż z \"metalem\" też miałam do czynienia... ;) ) Pozdrawiam

Gość Smutnosamotna
Gdyby to było moje zdanie, to bym się nie przejęła. Ale tak mnie ocenili moi koledzy.

a ja zabieram zaraz moje mroczne dupsko przed tv. To jak wrocicie napiszcie co z ta muza , czy posiadacie jakies mp3

smutna .. a koledzy to w klimacie sa , czy raczej nie?? Zauwaz ze wszyscy inni nas tak oceniaja sam czarny kolor juz to sugeruje ze jestesmy \" smutni\"

Gość Smutnosamotna
Trzymaj się Fioletowo Liliowa! A tak szczerze to założyłam topik, żeby zobaczyć, w jaki sposób się ludzie będą wypowiadali :). A widzę, że nie było złośliwych komentarzy i byliście skorzy do pomocy - co mnie podbudowało.

Gość Smutnosamotna
To papa!!

Gość blondynki sa piekne
musze sie przyznac ze jestem wyjatkowo wredny swinki ryj. Za kazdym razem jak widzialem dziewczyne w czerni robilem sobie jaja ze to wdowa po elvisie presleyu, a to wielbicielka gothik, ale jaja.

Gość 5-letnia
nie wyjątkowo wredny, tyś poprostu nie oczytany :O

Hello dziewczyny, jak tam, jesteście? Ja już po odświeżającym spacerku.. mrrr uwielbiam łazić po takiej deszczowej pogodzie :)

Gość Smutnosamotna
Cześć A ja nie wychodziłam z domu od rana, bo mam strasznego kaca po wczorajszych juwenaliach i karaoke :P. Wybieracie się na Castle Party? Ja jadę na pewno ;).

ja nie jade na castle... bede wtedy w robocie a poza tym jkabym nawet byla to bardziej mam juz z kim jechac na woodstock maniakow gotyku za duzo tu nie ma , zreszta nawet nie chce o tym myslec ze mnie imprezy takie omina :( eurowizje ogladalam stad mpoja nieobecnosc, a wy ogladaly??