Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawskij

Dziewczyny, wolicie facetów wydepilowanych czy z wloskami ?

Polecane posty

Gość ciekawskij

Pytanie jak w temacie ;) 🖐️

Gość plumm
a o jakie włoski ci chodzi?;)

Gość ja wole

Gość ja wole
nie depilowanych, ale wazne zeby owlosienie bylo ladnie rozmieszczone

Gość ja wole
moj poprzedni chlopak mial super, a obecny ma brzydko buuu poprzesdni mial krotkie i w miare geste, troche na brzuchu i na srodku klatki piersiowe, a aktualny ma duzo ba brzuchu, takie kolko i ma owlowione sutki a na srodku klatki piersiowej nic ma malo wlosow (pomijajac brzuch) ale jak juz ma to zadkie i na prawde dlugie

Gość ja wole
mi cos wczoraj odbilo i pierwszy raz ogolilam sobie rece

Gość ja wole
nie podoba mi sie u facetow ze maja wlosy miedzy posladkami

Gość ciekawskij
chodzi mi o klate, brzuch no i co tam w bokserkach :P

Gość ja wole
wy to w ogole macie z tym przechlapane, rosna Wam na nosie na uszach i w maxymalnie dziwacznych miejscach, ale chociaz wy nie musicie z nimi walczyc... :( :( :(

Gość powinien byc
wygolony, ale tylko w okolicach przyrodzenia :D

Gość ja wole
jest tendencja, ze absolutnie prawie mloda dziewczyna nie znosi wlosow u facetow i u wiekszosci sie to zminia. Nie da sie powiedziec czy lubisz blondynki czy brunetki bo wszystko zalezy od konkretnej osoby, jedna wyglada super mimo ze jest blondynka a inna beznadziejnie, tak tez jest z owloseiniem, owlosienie owlosieniu nierowne

Gość ja wole
zgadzam sie z dupcioszkiem i w jednym i w drugim przypadku, lubie na rekach nie lubie przy przyrodzeniu

Gość madmłazel
ja lubie klatke gładka.. nie ma noc gorszego jak facet z rozpieta koszulą a tam wylarzące z niej krzaki . bleeee ewentualnie jak ma na klacie malo wlosow to nie musi golic ale jak ma tam duzo to absolutnie musi isc pod wosk :) pitolka i jajeczka tez calkego musi ogolic.. jak chce zebym tam go calowala i piescila to musi byc gladkei, a nie pozniej jakies wlosy w zebach zostaja bleee klaki na plecach sa fuj na maxa, jesli wystepuja to usunac jak najszybciej! natomiast fajne sa owlosione nogi i rece

Gość facet ma być FACETEM
A nie wydepilowana lalą :o Facet pozbawiony włosów łonowych jest dla mnie kompletnie ASEKSUALNY!!!!!!

Gość madmłazel
wcale nie ejst lalą, przeciwnie sexownym dbajacym o siebie facetem kiedys takie panowalo przekonanei ze facet ma smeirdziec wodka, papierosami, miec zarost na brodzie i w kroku ochyda mamy XXI wiek i czas na zmiany moze i w normalnym sexie by mi jego wlosy lonowe nie przeszkadzaly ale do ust juz bym takiego nie wziela ja go chce calowac wszedzie, czuc jego skore, jegoo cialo a nie che piescic wstretnych kłaków ! bleeeee

madmłazel przypomnij sobie jakie to uczucie jak sobie ogolisz cipke i po paru dniach wlosy ci odrastaja.... a teraz takie samo uczucie tylko ze na calej klacie, plecach , nochach , posladkach i tyleczku... troche niezabardzo przyjemne Ja sie gole pod pachami i w obrevie klejnotow rodzinnych

Gość erfdrty
Moze od razu niech faceci woskuja sobie nogi, rece, pachy,klaty, dypu i stana sie jebanymi metrosami:O fact to facet, a nie ciota!! Nikt nie mowi o smrodzie wodki czy papierochow, ale o normalnym meskim owlosieniu!!:O jak ktos chce gladkich to nich szuka w przedszkolu:O

ja lubie jaktylko troszeczke facet jest ogolony na klejnotach :D troche wlosow musi byc... no i jak ma busz pod pacha to tez lekko :) na klacie moga byc byle by sobie warkocza z nich nie robil.. ;) hehe

Gość madmłazel
zaklinaczku wiec trzeba sie depilowac regularnie :) od kobiet wymagacie zeby byly gladkie wszedzie prawda ? czemu tego samego nie wymagacie od siebie ?? w zwiazku trzeba najpierw wymagac od samego siebie pozniej od partnera/partnerki ja ni emamnic przeciwko gdy moj mezczyzna goli mi cipeczke a pozniej ja jego cudowne okolice :) to jest bardzo sexy

Gość lalallalalallal
a ja lubie owlosione ręce i nogi na klatce tez może byc

Gość madmłazel
no wlasnei zapomnialam o najwazniejszym ! pachy! czemu tak wiele mezczyzn nie goli sie pod pachami??????????? to nie kwestia estetyki tylko higieny najdziwniejszy widok jaki widzialam to facet smarujacy włosy pod pachą antyperspirantem. jaki mial w tym cel ? nie wiem do dzis panowie poci sie kazdy a mezczyzni jeszcze bardziej, zeby zachowac higiene trzeba wlosy zgolic pod pachą a pozniej posmarowac antyperpsiranetm.. nie manci gorszego niz meski pot, alno kropelki potu osadzone na wlosach pod pachami.. jesli zaraz posypia sie slwoa krytyki odnosnie golenia pod pachami to powiem wam ze w niemczech goli sie kazdy facet, we wloszech tez czemu tak malo polakow to robi? badzmy higienicznni albo wogole nawet tylka nie podcierajmy bo po co ?

Gość niebeznickowa prawdziwa
futra są niemodne....:)

Gość niebeznickowa prawdziwa
No dobra powiem prawdę,wolę nieogolonego naturalnego dzikusa,choc sama nie mam futra :p

Gość Ty Tez Tere Fere
zdecydowanie ogolony :P

Gość timbim
pachy i okolice klejnotów wygolone obowiązkowo..... no i fajnie jak facet czymś zaskoczy....jakby miał jakąś fryzurkę intymną lub ozdobny tatuaż to z pewnoscią zrobiłby na mnie maksymalne wrażenie i nigdy bym o nim nie zapomniała ;-) ale to już mój taki fetysz, lubię odważnych facetów

madmłazel tylko ze meskie owlosienie jest gestrze , wlosy sa grubrze i twardsze, jakk bym musial sboie nogi woskiem zrobic albo ogolic depilatorem to bym sie chyba zesral z bolu

Gość Marco polo 30
ja się wypowiem jako facet. sam depiluje sobie cala okolicę intymną. jak robie minetke dziewczynie ktora ma wlosy wiem jak to przeszkadza, wchodzi w zeby , potem nie wiadomo gdzie mam to wypluć dlatego sam tez sie zaczalem depilowac bo nie chce stwarzac takich klopotow dziewczynie.. zauwazylem ze dziewczyny fajnie reaguja na takiego ogolonego tam faceta. doceniaja ze potrafie dbac o siebie. pod pachami tez sie depiluje bo lubie ladnei pchaniec , uzywam zawsze dobrych perfum.moje ulubione to One Kelvina Kleina na codzien bo ma fajny zapach sportowy ( i jest z serii unisex czyli dla kobiet i mezczyzn) a na wieczor uzywam Egoiste Armaniego i nie wyobrazam sobie zeby piekny zapach perfum i mojego ciala mieszal sie z potem pod pachami. facet zadbany to prawdziwy mezczyzna

A mi nie przeszkadzają włosy pod pachami u faceta. Juz nie przesadzajcie:o Ci, których znam jakoś nie śmierdzą, a się nie depilują. Poza tym ode mnie też nikt nie wymaga depilacji w 100%, takze mi to wisi:) A jakby ktoś wymagał, a mi się to nie podobało, to by się mógł ze swoimi wymaganiami zgłosić gdzie indziej;) JHak dla mnie człowiek w ogóle bez włosów jest wprost aseksualny, taki dziwny, no... jak jakas kukła.

Gość ożesz marco
to dałeś próbke swoich perfum