Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ola .

zmęczeni małżeństwem

Polecane posty

Gość ola .

Cześć. Jestem 9 lat mężatką i czasem mam wrażenie że jestem zmęczona tym wszystkim.Dostrzegam pewne rzeczy które mi sie nie podobają a na które wcześniej nie zwracałam uwagi.Teraz mnie denerwują. Ponoć każde małżeństwo przeżywa kryzys po 7 latach.CZy to prawda?

Gość XYZV
Prawda i dlatego mam swoja dwojke ,z ktora chce byc.Pozdrawiam

Gość JOLKARACH
MNIE W CZERWCU STUKNIE 10 ROCZNICA-ijestem też baaardzo zmęczona. Mój ślubny zmienił sie o 180 stopni-jestem z nim jeszcze chyba tylko ze względu na córke i sprawy finansowe. wszystkie sprawy załatwiamy osobno-jego interesuje jazda na motorze-mnie remont mieszkania. spimy oddzielnie , z PIT rozliczamy sie oddielnie , TV oglądamy oddzielni itp. To typ , który od paru lat wszystko wie najlepiej , ma o sobie mniemanie , że jest bez skazy, nikogo nigdy za nic nie przeprasza ani nikogo o nic nie prosi.Egocentryk i despota.Ale sytuacja patowa-poczekam aż córka skończy z 13-14lat i wtedy na pewno dam sobie z nim spokój.

ja tez sobie to obiecuje ale w praktyce to boje sie ,ze nie da mi odejsc albo bedzie mnie straszyl i nachodzil.zazdroszcze tym co potrafia nie wchodzic sobie w droge i mają te oddzielne sprawy.my wszystko razem -juz sie wymiotowac chce.

Gość A konkretnie
to czym jesteś zmęczona ?