Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

agawerka

uratujcie moja mame!!!!P

Polecane posty

mam taka glupia sytuacje tzn moja mama ma, tylko prosze sie nie smiac:P otoz zlamal sie jej dzisiaj tips, no i w pospiechu chwycila za kropelke no i z tego pospiechu nie pomyslala o jakims patyczku czy cos, pobrudzila sobie palce i ma na nich teraz biala skorupe, ktorej niczym nie da sie zmyc. Czy ktos wie, czym schodzi to swinstwo z ciala?? z gory dzieki w imieniu mojej mamuski ;)

Gość ogryziony szkielet
może benzyna?

Gość ryszarda_P
Zmywacz do paznokci?

Gość timbim
pumeks, łapcie za pumeks i zetrzyjcie zaschnięty klej

ale wlasnie zapomnialam dodac, ze tipsy sa zelowe, wiec jak potraktuje to benzyna, to zel sie rozpusci, a szukamy jakiegos najmniej szkodliwego rozwiazania, moze jakies pomysly jeszcze?:) ale dzieki

kurcze ale mam teraz w domu tylko bezacetonowy, i on nie pomaga :/ kurde dzieki wielkie za ten pumeks, mama mowi, ze masz u niej kawe hehehe

Gość multimilioner
ło matko! mamusia tipsiara! solarka też rzucona na facjatę?

Gość awwwww
a mi sie wydaje ze to nie mamuska sobie klej na palce wylala tylko TY

ja gornej pomaranczy: ja tipsow nie nosze, a to, ze moja mama ma swoje lata i nie chodzi w workowatych ciuchach ani nie ma pozdzieranych skorek przy paznokciach, to zle ? ja tam jestem za tym, zeby kobiety dbaly o siebie nie tylko kiedy sa mlode. ps. solarka tez "rzucona na facjate" :P

Gość gratulacje dla mamy
fajna kobietka, ja mam babcie w tym samym stylu - nie kazdej kobiecie po 50. musi od razu wyrastac trwala na baranka i podomka w kwiatki :-P

Gość kaaaaaaaaaaaaaaaaa
niech mama naleje do umywalki goracej wody, jak najgorętszej do której tylko moze włozyc łapy. niech moczy w tym ręce długo cały czas trąc palcami ten klej, mozna dodac mydło. mi zeszło pięknie a 2 dni temu byłam cała poklejona:P