Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Krnąbrnaaaa

Sytuacje, od których myśli się o rozwodzie

Polecane posty

Gość Krnąbrnaaaa

Pierwszy moment kiedy nie mogłam wytrzymać z mężem - weekendy. Wspólne przebywanie od rana do wieczora. I to jego milczenie. Tragedia. Mniej więcej 5 lat po ślubie. A Wy?

Gość Krnąbrnaaaa
Pierwszy objaw że ma się kogoś dość

Gość 25 latka
tak wole przebywać w własnym towarzystwie niż z nim objaw tragiczny

a ja sie nie moge doczekac weekendow :D

Widzę że nie jestem sama:-)) Mam dosyć jego nie tylko w weekendy...ale i w normalne dni!!To już chyba koniec...3-lata po ślubie...i żałuję że to tak póżno...

Gość gochag
Ja odpoczywam jak go nie ma-ma wiecznie o coś "ale ", nie pamiętam kiedy ostatnio żartował,wszystko wie najlepiej zawsze jest bez winy, wszyscy inni sa nie OK-on jest kryształowo czysty,nigdy nikogo nie przeprasza, namietnie jeżdzi motorem, komórkę ma zawsze przy sobie-nawet w kibelku-pieszczotliwie zwraca sie tylko do psa i córki.Ma 41 lat i pewwnie ma jakąś młodszą laskę. i co teraz?

to nie jestem sama.moj juz nawet nie zwraca sie pieszczotliwie do dzieci.wiecznie mu sie cos nie podoba.uciekam myslami daleko bo inaczej zwariuje.

Gość pewnego dnia
obudziłam sie i spojrzałam na meża który spał obok mnie. W tym momencie uświadomiłam sobie że tak już będzie zawsze , i że niestety zawsze to będzie już on , poczułam jak bardzo duszę sie w tym zwiazku , a potem to juz poszło z górki , kłótnie , czepianie sie , moja wyprowadzka , i okazało sie że od dawna kogoś miał

Gość gochag
Pocieszające jest jedynie to , że nie jestem sama.Ale jaki jest sens trwania w takich zwiazkach? Jaka szansa żeby coś zmienić? Ja na przykład wiem , że mój nie uniesie sie honorem, nie wyprowadzi z domu-chyba , że mu udowodnię jego winę. Pozostaje chyba tylko prywatny detektyw-jakby sie okazało , że kogoś ma na 100% to przed sądem nie miałby szans. nie wiecie ile taki gość może kosztować?

Czytam Wasze posty i zastanawiam sie, czy Wasze przygotowania do slubu (jako najwazniejszego dnia w zyciu) wygladaly podobnie do tych na topikach i slubach i weselach?

Gość semi4
tak to jest jak sie bierze slub po 2 / 3 latach :o

Gość zapomiana dziewczyna
po dajmy na to trzech latach po slubie takie chorobliwe objawy. Co za nudne towarzystwo!!!