Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

PATISON

Niewiarygodna niespodzianka !!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Nie widziałam sie z moim skarbem od 7 miesiecy. Miałam do niego pojechać na wakacje a tu niespodzianka. Dzisiaj wchodzę do domu a on czeka na mnie z bukietem kwiatów. Dostał urlop na tydzień. Jestem najszczęśliwsza na świecie. Szkoda ze za tydzień znowu czeka nas rozłąka. Ale teraz nie ma co o tym myśleć. Tak wpadłam się pochwalić tylko i uciekam spowrotem do minia

Zazdroszcze,ale i ciesze sie,ze jestes zadowolona,pewnie rozpromieniona,happy.Ciesz sie chwila,nie mysl co bedzie za tydzien...mysl,ze On jest dla Ciebie tu i teraz i tylko to sie liczy :) Zycze cudnych chwil :):)

Gość miłość ech

Gość Wspolczuje...........
......Twojemi MINIOWI. Zamiast zająć sie nim po tak długiej rozłące, tracisz czas na opisywanie swojej radości na forum. Dla mnie dziwne.

Dzięki za okazane współczucie. Jak napisałam w topiku. Wpadłam się podzielić z kimś radością i uciekłam, zajęło mi to 5 minut :P Czytanie ze zrozumieniem sie kłania :D A teraz biegne do pracy urlop sobie załatwić :D Miłego dnia życzę wszystkim :D

Gość bere
ja tez chcialem sie pochwalic ze moja laska zrobila mi wczoraj 3 razy loda

Gość bere
co ty gadasz,ona ssie jak odkurzacz

Gość sritnej
oh to faktycznie niewiarygodna niespodzianka,cieszymy sie razem z Tobą:):):):)😍

Gość Dziewczyno ...
oooooooooooooooo to dopiero wydarzenie dnia ... cudownie, co za wiadomość ... oooooooohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh PS A moze wolal żebys ty do niego nie przyjeżdżała ????????? ;)

Mój kochany pojechał do rodziców a ja mam chwilę żeby napisać. Dla mnie to ogromne wydarzenie :P A czy wolałby żebym ja nie przyjeżdzała ? :D Zabiera mnie do siebie zaraz po moim zakończeniu roku na studiach :P

Gość czasami sa czarne
taka bylas radosna ze nieomieszkalas wspomniec o tym na forum :O? zalosne:O widac jak bardzo za nim tesknilas

Teraz będę kontynuowała odliczanie czasu do wakacji