Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość leśny arnold

Kto powinien wyciągnąć rękę?

Polecane posty

Gość leśny arnold

Pokłóciłem sie z moja przyjaciolka jakies 5 miesiecy temu. Po 2 miesiacach wyslalem do niej esa w ktorym napisalem jej czy damy sobie juz z tym spokoj, a potem zadzwonilem to mi odpowiedziala ze nie chce miec ze mna nic wspolnego... Codziennie widzimy sie w szkole, ale udaje ze jej nie znam, ani nie mowie czesc, ani nie patrze w jej strone. Gdy sobie mowie "dzisiaj podejde do niej i spytam co slychac" jak ja zobacze to od razu mi sie odechciewa:/ Czasami gdy gada z kolezanka z mojej klasy to jej powiem te czesc, niby tez zawsze odpowiada z usmiechem... ALE... zdazalo sie na kiedys juz kilka razy poklocic, ale zawsze ja podawałem reke i jakos sie godzilismy. Jak to jest? Jak sie pokloce z kumplem to raczej nie ma problemu, ale z kumpela? To facet musi pierwszy podejsc czy to nei ma znaczenia??

Gość kici27
zależy o co się pokluciliście... To pewnie nie jakiś drobiazg skoro tyle czasu się nie odzywa

Gość leśny arnold
wiesz co... Ja w tej chwili juz sam nei pamietam o co to bylo:/

Gość leśny arnold
a najgorsze jest to, ze napisalem jej to na gg, a ona pewnie to ma w archiwum i caly czas sobie przypomina...

Gość kici27
Tak kobiety mają to do siebie , ze lubią sie trochę pozadręczać ...

Gość leśny arnold
jest na gg. Pisac?? tylko nie wiem co:/ udawac ze nic sie nie stalo?