Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hot boy

prosze o rade.

Polecane posty

Gość hot boy

witam! dręczy mnie pewna sprawa, mianowicie.... moja dziewczyna, przez ostatni miesiąc po raz pierwszy w życiu zażywała tabletki anty. (brała ja bardzo regularnie o taj samej godzinie z dokładnościa + - 5 minut. nie chorowała, nie wymiotowała). praktycznie przez cały czas zażywania miała plamienia, a dziś jest 2 dzień w 7 dniowej przerwie i ciagle ma tylko plamienia) \"okresu\" nie widać :O (współzylismy dośc często) wiem ze dopiero jesli 2 raz pod rząd krwawienie nie wystąpi powinno sie \"panikować\" ale własnie.... jeśli teraz nie wystąpi to powinna po 7 dniach normalnie rozpocząc nowe opakowanie? prosze o sugetie! wszystkie mile widziane PS a czy takie plamienie moze w jakims stopniu wykluczac ciąże?

Gość no to będzie fasolka
:classic_cool:

Gość hmmmhmmmm......
A dlaczego nie pójdzie z tym problemem do lekarzaq. Plamienia przy tabletkach przez cały czas nie są normalne. Ja na jejk miejscu poleciałabym do gina juz jutro. Nie wiadomo czemu krwawi...

Gość hot boy
z tego co sie orientuje takie plamienia mogą występować do 3 opakowania, martwi mnie tylko to ze juz dwa dni nie bierze a ono nadal występuje :O no i chyba to nie jest jeszcze powód by leciec z tym do ginekologa....

Gość hmmmhmmmm......
wiesz, nie wiem. Ja jak brałwm to żadnych plamień i nie wiedziałam że moga być. Poczekajcie jeszcze kilka dni. @ po odstawieniu przychodzi zwykle 3-4 dni później. jak się nie rozkręci to niech przynajmniej zadzwoni do gina. A skoro bierze hormony to chyba jest z nim w stałym kontakcie.

Gość amelia81
Normalnie zaczyna następne opakowanie!Plamienie ma prawo sie przeciągnąć, tym bardziej, że są to pierwsze tabletki twojej Partnerki. tak zareagował Jej organizm. Przy kolejnym opakowaniu plamienia powinny zanikać,a w przerwie pojawić się okres!