Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zuza1982

mam 25 lat i nigdy nie mialam chłopaka

Polecane posty

Gość zuza1982

Gość no to już nigdy
nie będziesz miała ,najlepsze latka minęły

Gość hgte
czemu tak sie achowujecie? zuza a w czym problem?

Gość zuza 1982
bo jestem brzydka jak noc

Gość vrehg
a dbasz o siebie? wystaczy ze bedziesz dbac o siebie, jesli natura nie obdarzyla cie uroda, zadbaj o figure, ciuchy, i swoj intelekt, powodzenia.

ale w jakim sensie nie mialas faceta?? nie mialas nikogo na stale? czy z nikim nie spalas?? bo to w sumie roznica. CHYBA ZE JEDNO I DRUGIE.

mało która kobieta \"niezrobiona\" jest ładna :D większość musi się o to naprawdę starać, ale jeśli efekty są, to nic jak tylko to czynić. I nie to ładne co ładne, lecz co się komu podoba :P

Gość fdse
ja mam 24 lata i nigdy nie mialem dziewczyny

Gość Some lies are true
Teraz będzie coraz więcej samotnych. Ludzie widzą że nie są idealni i wola przeczekać życie

Gość vfh
ja 19 i nie mialam chlopaka, bo boje sie zwiazku i tak juz pewnie pozostanie a wszyscy pewnie mysla, ze jestem wyniosla i przebieram w facetach, ach te pozory, mylne pozory

Gość zuza1982
nie mam i nie miałam nigdy bo po prostu jestem brzydka, a na dodatek jestem typem samotnika, porażka

Gość vfh
olsztyn, warminsko-mazurskie

Gość kara........
"Nie ma kobiet brzydkich, są tylko zaniedbane". I tego się będę trzymać.

Gość vfh
yhm, ja na dluzsza mete nie moglabym byc sama, teraz mimo 19 lat, nigdy nikogo nie mialam i dlatego latwiej jets mi byc sama, bo nie wiemjak to jets byc z kims. nie wiem ale uciekam od zwiazkow i tyle;|mam tylko nadzieje, ze nie przegapie prawdziwego uczucia.

Gość Del_Pedro_Di_Pomidore
blondyneczka25, bo jestes slaba psychicznie, dlatego potrzebujesz kogos przy sobie. Nie potrafisz zyc sama ze soba, zatem uciekasz w czyjes ramiona. Ten, ktory potrafi zyc sam ze soba predzej czy pozniej znajdzie kogos i bedzie to lepszy zwiazek niz ten, ktory opiera sie na szukaniu kogos na sile, zeby tylko nie byc samemu.

blondyneczka25...nie skomentuje twoich wypowiedzi....;p eh...czasami tak bywa... z obserwacji wiem, ze czasami tak bywa... mam kolezanke, ktora ma idealna figure, zawsze idealnie ubrana i w ogole calkiem fajna dziewczyna. wiele osob mogloby jej pozazdroscic. ale ona nie miala nigdy chlopaka. wiem,ze z tego powodu cierpi. ale tak juz jakos jest,ze chyba ma zbyt duze wymagania. chociaz sa i takie przypadki, ze taka osoba po prostu nie wychodzi zazwyczaj z domu czy jednego zazwyczaj nudnego kregu znajomych... a czasami wystarczy niewiele w sobie zmienic by zmienic tak wiele... jakis fajny ciuch, pojsc ze dwa razy na solarium, umalowac sie troszku. i przede wszystkim spojrzec racjonalnie na sytuacje. i zaczac cos robic jezlei nie odpowiada nam taka sytuacja. zycze powodzenia i wierze,ze Ci sie ulozy;) ba jestem tego pewna;)

wiem co sobie o mnie pomyślałaś nie musisz tu mówić ze nie będziesz komentowała.ale to naprawde dziwne ze w tym wieku sie jeszcze nikogo nie miało (i nie chodzi mi tu o seks) ale w ogóle o spotykanie sie z kimś

byc moze i dziwne. ale nie musisz odrazu tak pisac. bo tym mam wrazenie, ze chcials pokazac swoja wyzszosc...ale wybacz w moich oczach wzbudzilo to bardziej pogarde niz uznanie tej twojej zekomej wyzzszosci;p

nie miej mi tego za zle, ze tak napisalm. po prostu lubie mowic co mysle. a jesli dziewzcyna ma problem to trzeba starca sie pomodz jej go rozwiazac a nie jeszcze dodatkowo dolowac