Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zuza1982

mam 25 lat i nigdy nie mialam chłopaka

Polecane posty

Gość Totalny kaszalot
@ BluMen orginal No tak, w sumie tez bym nie mogłabym być z kimś zapatrzonym w siebie :). To chyba tylko ktos kto lubi się umartwiać w ramach pokuty wybrałby taką osobę :D No a czy mój nick to ściema, zostanie słodką tajemnicą znaną tylko mi :D

wygląd na poczatku na wielkie znaczenie ,ale uwazam ze duza większosc ludzi mysli ze wygląda super a wrzeczywistosci to przeciętniacy i tyczy sie to głównie kobiet

Gość Totalny kaszalot
@ **cream** Nie wiem jak patrzą faceci, ale ja wolę przecietniaka. W czasach gdy byłam bardzo młoda 18/19 lat wybrałam sobie takiego właśnie "przystojniaczka", albo lepiej pasuje on wybrał mnie :D. Powiem że : nigdy więcej. czułam sie zagrozona, cały czas jakaś baba mi go podrywała :D wole zyć spokojnie u boku przeciętniaka i się nie martwić ze ktoś zaraz mi go sprzatnia, bo ja nie jestem niestety żadne cudo a pięknych kobiet jest całe mnóstwo :D

Gość Mam 43 lata i troche
Uwazam, ze nie tyle sam wyglad ale pociag fizyczny sa nieslychanie wazne w ziwazku. Cialo nie klamie :) Czlowiek moze sobie duzo wmowic: a bo ktos jest stabilny, mily, dobrze wychowany itd. Natomiast cialo sie nie zastanawia tylko mowi od razu: tak albo nie :) Dlatego uwazam, ze wyglad jest wazny. Tojest to pierwszy prog ktory trzeba przejsc. Jak cialo mi nie mowi "hello" ;) to nawet nic nie zaczynam bo i tak z tego nic nie bedzie.

Fiku rany boskie czytaj mnie ze zrozumieniem i nie czepiaj się poszczególnych słów ,myślę że piszę dość wyraźnie .Na początku(przy poznaniu) wygląd jest najwżniejszy,co można więcej o drugiej osobie powiedzieć ? Nic ,tyle że mi się podoba a jaka jest z charakteru to dopiero wyjdzie i nie zawsze jest tak że to wyjdzie szybko ,często wychodzą brzydkie cechy charakteru po kilku latach .To u mnie decyduje (min.charakter) czy będziemy razem albo się rozejdziemy ,mimo że mi się wizualnie kobieta podoba. Totalny kaszalotku dalej uważam że Twój nick to ściema ,a może masz do siebie dystans,też fajnie. Mam 43 lata i troche -coraz bardziej mi się podoba Twoje myślenie ....bo jest takie jak moje hehe.

czyli blue, charakter liczy się dopiero po kilku altach, gdy kobieta zaczyna cie wkurzać, ha ha ha i wtedy stwirdzasz że liczy sie coś wiecej niz wygląd :D ci współcześni faceci sa zabawni :D

Gość Totalny kaszalot
@ fiku mikuuu Ehhh ja rozumiem co on ma na myśli. Dam ci taki przykład, na pewno i z twego życia wzięty : Spotykasz przystojnego bruneta w okularkach "wow ale ciacho ", tak sobie myślisz i fajnie byłoby go poznać ;-) Niestety przy blizszym kontakcie okazuje się totalnym burakiem i opinia o nim zmienia . Wydaje mi się, że to chciał przekazać BluMen orginal :)) @ BluMen orginal Na pewno nie zwracam na siebie uwagi na ulicy. Na pewno nie jestem miss (i nawet bym tego nie chciała ). Moze mój nick troche jest niewpółmierny z rzeczywistoscią. Według zasady, że nie wiesz kto siedzi po drugiej stronie komputera :)) a zdrowy dystans do siebie i świata każdy powinien mieć, by nie zwariować :D

ja na początku znajomosci oceniam: to co delikwent mówi i jak mówi jak się zachowuje itd. wygląd jest tlyko jedną ze składowych

jasne :D wygląd to pierwsze wrazenie jak ktos jest przystojny to moze mówic co chce a panna sobie w myslach juz dopowie , a jak koles jest brzydalem i by powiedział to samo co przystojniak to by zostałolany

fiku mikuuu bez urazy ale nie czytasz ze zrozumieniem,to że ktoś się kamufluje ,udaje (lub się zwyczjnie zmienił po latach) często wychodzi po jakimś czasie.Gdzie Ty mieszkasz na księżycu ? Ile jest związków które się rozpadają po wielu latach wspólnego życia,bo są niedobrane pod względem charakteru,lub doszło do zdrady której powodem jest młodsza/młodszy czyli atrakcyjniejszy. Widzisz Totalna zrozumiała co miałem na myśli ;)

Blu men, bo pod wzgledem charakteru trzeba sie dobierac od razu, a nei szukac ładnej dziuni z ktora nic cie nei laczy (oprocz pozadania)

Gość Totalny kaszalot
@ fiku mikuuu No ale byś oceniła wartość jego charakteru, musisz najpierw zwrócic na niego uwagę prawda ? :))

Gość Totalny kaszalot
@BluMen orginal Tylko taka delikatna uwaga... jaki jest tytuł watku ? Trzeba być wyrozumiałym .. fiku miku jeszcze się przekona na własnej skórze , że to o czym mówisz to nie żadna ściema. Żadne cudze doświadczenie nie okupi własnego, chodźby było one z najwiekszym bólem zdobyte Ja sama miałam faceta, który uwazałam za ideał pod wzgledem wygladu i charakteru. "Chemia uderzyła " do głowy a po roku się okazało, że kompletnie nie dobrani jesteśmy :D

fiku mikuuu Blu men, bo pod wzgledem charakteru trzeba sie dobierac od razu, a nei szukac ładnej dziuni z ktora nic cie nei laczy (oprocz pozadania) Fikuśna a Tobie się odrazu udało dobrać partnera pod względem charakteru? Coś mi się wydaje że nie. To co napisałaś to teoria ,która często w praktyce się nie sprawdza.Poznać kogoś dobrze to nie jest takie proste,jeszcze jak ktoś gra innego niż jest naprawdę, sama zresztą to wiesz bo wynika to z Twoich postów.I jeszcze jedno ,to że dziewczyna jest ładna to nie zawsze oznacza że nie jest nic więcej oprócz urody warta,jedno nie wyklucza drugiego.

"Fikuśna a Tobie się odrazu udało dobrać partnera pod względem charakteru? Coś mi się wydaje że nie." dokłądnie! dlatego szukam dalej, nei dałam się ponieśc tylko pożądaniu

to, ż edziewczyna jest ładna oznacza że musi zmierzyć się z takimi pustakami, którzy nie widza w neij człowieka tylko jak ty patrza tylko na wygląd

Ja sama miałam faceta, który uwazałam za ideał pod wzgledem wygladu i charakteru. "Chemia uderzyła " do głowy a po roku się okazało, że kompletnie nie dobrani jesteśmy Totalna coś o tym wiem z doświadczenia ,była tylko drobna ale ważna różnica ,to była ONA .Wszystko wychodzi jak to się mówi w praniu nie życzę fikuśnej by się o tym przekonała na własnej skórze, bo to nie jest miłe uczucie :D

Gość Totalny kaszalot
@ BLUE MEN ".Poznać kogoś dobrze to nie jest takie proste,jeszcze jak ktoś gra innego niż jest naprawdę " Zgadzam się tutaj. Moja ciocia wyszła za mąż... przed slubem dokładnie i z precyzją kalkulowała za i przeciw.. w końcu się zdecydowała i po slubie jej ukochany okazał się despotą. Skonczyła z załamaniem nerwowym i myslała o samobójstwie. Czasem ludzie, granie opanowali do perfekcji. Jak ja słucham tych historii az się boje mieć męża. Przed slubem był to dobry człowiek.. w okresie narzeczeńskim jeszcze mieszkali u niej a potem jak wybudował dom poczuł się panem i no wyszło :/

fiku mikuuu teraz to mnie zdenerwowałaś :o gdzie ja napisałem że dla mnie liczy się tylko wygląd ?Jest ważny ,ale pisząc to, przesadzasz i rozmijasz się z prawdą .Może zamieścisz jakiś dłuższy cytat,żeby nie było manipulacji z Twojej strony :P

czasem ludiz edobrze grają, czasem (częściej) inni chcą widizeć tlyko to dobre, a nei to co naprawde 🖐️

blu, w każdym topiku o tmy piszesz, ze dla cibie wpierw liczy się wygląd i że kobieta MUSI być ładna

Gość młoda-25latka
ale jak mam kogoś poznać dziewczyny, skoro faceci najpierw patrzą na wygląd....? Ja niestety do missek nie należę... ehhh

Gość młoda-25latka
Michaś- dziękuje za pozdrowienia...

Gość Totalny kaszalot
@fiku mikuuu Jak się zakochasz, to zrozumiesz że to nie takie proste :)) też kiedys rozumowałam w ten sposób co ty.. czasem nie da się cały cały czas kalkulować. Gdy cie trafi strzała amora nie bedziesz o niczym innym mysleć, tylko by być z tym mężczyzną :)) Potem wady wyjdą w praniu i fruuuu :D

Totalna znam trochę inną historię ,siostra mojego kumpla chodziła z przystojnym chłopakiem,gostek pokazywał że ma oprócz wyglądu też i pieniądze ,chyba to nie przeszkadza jak facet ma trochę kasy?W końcu doszło do ślubu no i po weselu panna młoda zaczeła robić plany, co zrobią z męzem z zebranymi pieniędzmi a trochę tego było i usłyszała od męża żeby się wychamowała z planami bo trzeba ... kredyty spłacać ! Autentyczna historia,zabrał całą kasę i jeszcze ze swojej pensji musiała kredyty spłacać ,okazało się że auto ,pierścionek zaręczynowy,złoty łańcuszek itd wszystko było w zasadzie kupione na kredyt.W sumie to wyszło na to że sama sobie te prezenty kupiła.