Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zuza1982

mam 25 lat i nigdy nie mialam chłopaka

Polecane posty

Ja też będę wieczorem bo za chwilę muszę ruszać do pracy więc po 23 już myślę że nera uruchomię więc może się jeszcze usłyszymy:)

Gość trghdgre
Lodowa Dama No tak, w sumie na swinki morskie wieksza alergie mam :D Kaszalot No dokladnie, ale samotnosc robi swoje niestety. Moze na zakupach jakich ładny chłopak wpadnie w oko, a raczej ja jemu :)

Totalny kaszalot to nie brzmi podle tylko prawdziwie jak dla mnie. Po co się oszukiwać i jeszcze być z kimś na siłę robiąc mu nadzieję? Ja też nie będę z kimś kto mnie nie pociąga.

Lodowa_dama Dziękuję, Michaś Może ktoś stopi to moje serducho kiedyś I Tobie również życzę szczęścia Hm myślę że nie jest takie strasznie lodowate twe serduszko a wiele też od ciebie zależy by napełniło się ciepłem i radością i nie było zakute w lód:) Zmykam do pracy więc trzymajcie się;)

Powoli powoli się topi ;) Pracuję nad sobą żeby nie było takie lodowate, ale wiesz - nie zawsze jest tak prosto, lód dobrze konserwuje. Jak się człowiek przyzwyczai do "bezpiecznego" zimna, to potem nie bardzo potrafi inaczej. Ale - coś za coś. Dystans do całego świata może zminimalizuje jakieś zranienia (mniej czujesz, mniej cierpisz) - ale nie pozwoli też na szczęście (mniej czujesz, mniej kochasz). Taaaak, to dużo wiem, w teorii zawsze byłam dobra, gorzej z praktyką ;) Ale w nieskończoność chyba nie będę taka zimna, więc uczę się ciepełka :D

Ciekawy pomysł z założeniem takiego bloga :) Teraz jestem w trakcie pisania pracy inżynierskiej, ale jak ją skończę to chętnie podzielę się swoimi przemyśleniami. Myślę że każdy ma inną historię i inny powód swojej samotności, więc tym bardziej, myślę że to może dodać otuchy komuś, kto wśród różnych wpisów odnajdzie taki który będzie jakby o nim. Poczucie że ktoś przeżywa to samo - bardzo może pomóc :)

Gość gość
Fajnie ;) mozna sie dowartosciowac. 25 i nie miala chlopaka ;) rozumiem, ze wygladasz slabo, ale mimo wszystko, jacys chetni powinni byc.

Gość gośćj
Duzo zalezy od Twojego BMI

Gość gość
Prowo albo kobieta o pogladach mocno feministycznych

Gość Swiateczny poranek
Dzis masz 37 i co? Masz juz?