Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ...natasha....

PRZYCIąGAM TYLKO żONATYCH...

Polecane posty

Gość ...natasha....

Hej. Nie wiem co ze mną jest nie tak! Mam 20 lat i chciałabym mieć jakiegoś fajnego faceta, niekoniecznie w moim wieku. nie mam jakiś wygórowanych oczekiwań w stosunku do niego, chcę tylko żeby był WOLNY!!! czy to tak dużo?? Tymczasem lgną do mnie tylko żonaci, nie wiem dlaczego, traktują mnie jak lolitę czy co??

Gość aaaaaaaanka
witam natasha.... ja mam chyba podobnie... tez przyciagam do siebie jakis inny typ faceta niz bym chciala.... albo dzieciaty... albo zonaty ..... albo z jakimis problemami, w ktore ja sie angazuje a potem to juz razem brniemy... Kiedys kolezanka powiedziala mi ze to ze mna jest cos nie tak... ze ja potrzebuje takiego faceta, ktory calkowicie nie moze byc dla mnie, bo wtedy szybko sie nim znudze.... nie mam o co walczyc ..... i takie tam. Moze jest w tym cos prawdy?

Gość ..natasha....
Kurcze, a u mnie jest tak, że jak mi sie facet podoba to już jest żonaty, czasem ulegam ale bardzo się boję, żeby żona sie nie dowiedziała, dlatego jest to tylko jednorazowe. Raczej nie angażuje sie w takie związki i flirt zabijam w zarodku, boję sie ŻON!!!

Gość zołzunia_____
a ja albo zonatych albo psycholi!!! :( osttanio znowu wpadlismy sobie w oko .... i znowu on mial obraczke :( i znowu musialam odpuscic....poznalam tez takich co sie przyznali po fakcie !!!

Gość zołzunia_____
moze sek w tym ze podobają mi sie starsi ode mnie ok. 5 lat :(

tak to już jest, ja też tak mam, ostatnio poznałam jednego żonatego, myślałam że wygrałam los na loterii bo był ślicznym brunetem podobnym do JAreda Leto! a tu taki zonk:(((