Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klaudis

moje włosy masakra!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość klaudis

malowałam ostatnio włos ale to juz całe rozjasniałam!teraz mama je tak suche i śianowate ze masakra są cienkie i wogóle a końcówki same mi odpadają co zrobić!!!!!!pomocy

Gość jak zetnie to niby co ma
pdbudowywać?:P

Gość jak to co
to co zostało

Gość ja Wam radze
uważać z farbami i codziennym modelowaniem. Mi się kiedyś mając długie wyłamały na długości ramion.Poprostu odpadły.Musiałam zciąć i chodziłam z odrostami dość długo,bo nie chciałam ich już męczyć farbowaniem.

zacząć kurację Szwarckopf :P (czyli Czarna głowa) Najpierw może szampon za 10 zł do tego kupic odzywke i maseczke. Wszystko do suchych i zniszczonych włosów. i Kupić szampon prostujący włosy, nie trzeba wtedy prostować. Poszukaj, te produkty powinny być w Rosmanie

jeszcze jak suszysz włosy to ciepłym powietrzem od góry na dol żeby wiało, a nie z dołu do góry bo tez niszczysz włosy...i jak suszysz włosy to jak masz to letnim powietrzem, jak umyjesz włosy to nie ścierasz ich ręcznikiem tylko dajesz ręcznik na głowe i czekasz aż on wpije wode a potem delikatnie przecierasz.

Jak zetnie....musi odbudowac koncowki i te wlosy, ktore zostana, ale zdrowe nie sa i predzej, czy pozniej bedzie z nimi to samo:P