Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość littleee

WOS.POMOCY.

Polecane posty

Gość littleee

Mam Zadanie.Tzn Wypracowanie Tak jakby Polacy Wobec Demorkacji.Scharakeryzuj stosunek współczesnych polakow do funkcjonowania demorkacji w naszym kraju.przeanazluj polityczne przycyzny tego stanu rzeczy. przedstaw inne zjawiska ktore twoimz daniem maja w plyw na negatywna ocene polskiej demorkacji.ocen skutki takiego nastawienia obywateli do polskiej demokracji.w pracy wykrozystaj materialy źrodlowe zamieszczone powyzej. wiem ze ejst tego duzo w necie,ale pol klasy rpzpeisala z neta ;/ prosze o pomoc ;*** ponizej ejst link gdzie jest to zadanie i materialy źrodlowe. bi.gazeta.pl/im/8/2929/m2929718.pdf

Gość demokracja
nie demorkacja. temat latwy i przyjemny wysil sie troche :P

Gość littleee
wiem wiem...pomylilam sie w pisaniu. taa wysil sie troche,caly wekend siedze nad nauka... j\czeka mnie dzis ejszcze historia... nie dam radyw szystkiego zrobic;/dlatego rposilam o pomoc.

Gość loliiiii
demokracja opiera sie na takich zasadach jak : tolerancja wobec innych ( np. mniejszości narodowe ) pluralizm polityczny ( cos w stylu tolerancji wobec np. partii , upodoban innych) wolnośc słowa, wolność osobista (we wespolczesnym kraju mozemy wyrazac swoje zdanie)

Gość loliiiii
aaa noi zdanie wiekszosci jest bardzo wazne , demokracja to rządy ludu rozwin te podpunkty to napiszesz, jak dla mnie temat łatwy i przyjemny :) pozdrawiam

Gość littleee
a moglby to ktos za mnie napisac i przeslac na maila?? plissska ja nie umiem :(