Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość not fair not good

Kobiety wam to wszystko łatwo przychodzi...

Polecane posty

Gość not fair not good

wystarczy, że się wystroicie, i nic nie robicie , bo to facet musi wszystko robić pierwszy..., ile razy słyszałem po czasie, że się jakiejś podobałem...ale co z tego jak nic nie robiła, na imprezach to samo...Też bym tak chciał, pubierać się fajnie a potem tylko odcinać kupony

Gość no nie dobrze
ale kupy nigdy sie nie doczekaja:D

jak by mi jakaś powiedziała że jej się podobam to bym albo 1 nie wiedział co wypowiedzieć 2 wybuchnął śmiechem nie zależnie od reakcji, szybko bym uciekł :D w sumie nie mam doświadczenia ale pomysł wydaje się chybiony... :D

Gość dfjdtj
widzisz... a ja z kolei uwazam ze facetom to dobrze bo im wypada pierwszym zaczynac a jak sie nie uda to nie wstyd

Gość pproblem
problem z niektorymi kobietami jest taki, ze nawet jak sie im podobasz to moga ciebie automatycznie olac, nie umowia sie ztoba bo ciebie nei znaja i wyobrazaja sobie niewiadomoco. a wlasnie przeszla im kolo nosa wspaniala milosc ktora zdaza sie tylko raz... czesto nie daja szansy na poznanie. jesli chodzi o kolezanki znajomych to nie mam zadnego problemu z kontaktami z nimi, kazda jest usmiechnieta, siedzimy razem i smiejemy sie, gadamy, mimo tego ze poznalismy sie przed paroma minutami. ale jesli np. podchodze do panienki w knajpie, na koncercie, w sklepie chce zagadac, to reakcja jest przewaznie ta sama (nie jestem oblesny, chamski ani natarczywy-przeciwnie, usmiechniety i mily), praktycznie kazda mnie splawia. mimo iz widze ze niektorym z nich naprawde sie podobam (26 lat mam, zagaduje +20latki), to zawsze ucinaja rozmowe i odchodza, chociaz sie usmiechaja itd. nie zaryzykuja takiego poczatku znajomosci i tyle. ja przynajmniej tak mialem. chcecie aby facet wkonal pierwszy krok ? zastanowcie sie po co ? tylko po to aby sie dowartosciowac ze ktos sie wami zainteresowal ? to zalosne i chamskie wobec kogos kto szuka milosci. tak robia tylko szmaty. jesli wiec ktos wam sie podoba to okazcie to, usmiechnijcie sie jak na was spojrzy i wystarczy, podejdzie do was. jak odwrocicie wzrok jak oparzone to zawsze bedziecie same.

Gość pproblem
dodam jeszcze ze niewazne jak i gdzie sie poznaje, wazne kogo ! a co do jakiegos kolesia ktory nie wie co powiedziec jak panienka mu mowi ze mu sie podoba, otoz chlopie ja zawsze mowie tal: " milo slyszec, komplement od pieknej kobiety smakuje 2x lepiej :) ". wtrdy to ona sie zarumieni a nie ty. powodzenia

przy moim wyglądzie komplementy mi nie grożą :D przy charakterze też nie :classic_cool: musiała by biedaczka mieć skrajnie uszkodzony wzrok albo całkowity brak jakiegokolwiek dobrego gustu :P