Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dlaczego tak jest

Jestem swiecie przekonana ze niektorzy sa skazani na samotnosc!

Polecane posty

Gość nie-czarna tym razem
to lepiej niech Ci się nie chce, szanuj swoją kobietę!;)

Gość soufly
niezalogowany>>> zbyt idealny to niezbyt fajnie, nie ma ideałów, więc gdy ktoś na taki ideał pozuje, pewnie gra:P leonardo>>> może to nie reguła, ale chyba w większości przypadków tak jest;) z drugiej strony ile jest zgorzkniałych jędzowatych mężatek...:P (ale i one wspomagają się wibratorem:classic_cool: )

Gość leonardo_defeat
a jak kogoś normalnego to może być trudność, teraz to już niewiele zostało normalnych, takie czasy moja droga ;>)

trudno kiedyś myślałam, że kupię sobie konia, psa i domek z ogródkiem na starość, teraz jużwiem, że i wibrator:D

Gość leonardo_defeat
nie-czarna, oj szanuję moją miłość szanuję, aczkolwiek dzisiejszy twój uśmiech bardzo mnie cieszy :) może w końcu zaczniesz trochę myśleć a nie tylko tworzyć jakieś metamorfozy co do swojej osoby......tak ci dopomóż Bóg ;>)

Gość leonardo_defeat
nie-czarna, wibratora sobie nie żałuj, masz takie prawo i obowiązek nawet, no a konik i domek to może być taka mała opcja na przyszłość ;>)

amen! na marginesie, musiałam się jakoś wyładować. Ryczenie i pisanie w tej sytuacji są tym, czym dieta i ćwiczenia dla celullitu. Szkoda, że 1 i 2 uparcie wraca:( ale nic to, to tak off topic

obowiązek???? :D rozwiń temat

Gość ciekawa studentka
normalny to wcale nie znaczy ideal! Owszem, ma byc idealny dla mnie - ma byc na tyle idealny w moim mniemaniu, ze zakocham sie w nim bez zadnych ale... Tez juz spotykalam na swojej drodze takich cudownych, perfekcyjnych ksieciow z bajki... na szczescie prawda szybko wychodzi na jaw i okazuje sie jak swietnymi sa jedynie aktorami...

Gość leonardo_defeat
no wiesz, po co masz ciągle rozmyślać nad poważnymi sprawami, trochę relaksu Ci się należy......no wiesz.....od święta trzeba święcić :)

Gość ciekawa studentka
i w miom wieku (23) tez juz trudniej trafic na kogos... jest w tym troche mojej winy, bo zawsze byly dla mnie wazniejsze sprawy. Powtarzalam sobie ze na uczucie przyjdzie jeszcze czas, ze przeciez nie bedzie tak trudno, zawsze sie ktos fajny trafi... i co? Normalnych jak na lekarstwo... Naprawde sie zalamac mozna Moze nie powinnam szukac - podobno jak sie nie szuka to milosc sama przychodzi niespodziewanie...? Wierzyc w to?

tia ktoś zna jakieś inne sposoby relaksu niż sex, alkohol, używki? eeeee kurde, nic dziwnego, że mi w życiu źle jest :D

Gość ciekawa studentka
wypad w gory, rower, spacer z psem, dobra ksiazka:) wymieniac dalej?:D

Gość leonardo_defeat
no coś wymyślimy, może taki "metafizyczny seks" , ale to by trzeba było wybrać się do świątyni buddyjskiej.....ale Rozkosz murowana ;>) ja w każdym razie nie mogę :( zajęty.....

Gość stara panna rocznik 77
o to coś o mnie zupelnie