Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość O mój Panie....

Syf na wzgórku łonowym- zo zrobic?

Polecane posty

Gość O mój Panie....

2 miesiace temu po depilacji włos mi się wrosnoł w skóre za chiny nie potrafiłam go wyciagnąć, teraz te miejsce wyglada jak Ogromny pryszcz, włosa nawet nie widac juz , a w srodku zebrała sie ropa której nie idzie wycisnąć.Robie w nocy okłady z sody oczysczonej ale to nie wiele da...czy ktos miał kiedys podobny problem ? Niech mi ktos pomoze błagam....Dobrze ze teraz jestem sama bo wstyd sie facetowi tak pokazac ..... prosze nie pisac chamskich odpowiedzi

Gość O.o
Przebij to wysterylizowana igiełką i powoli sprobuj wicisknąc, ropa bedzie sie jeszcze zbierać, ale mysle ze soda i higiena to załatwi!

Gość O mój Panie....
Kurcze dziekuje za odpowiedz ale probowałam juz igłą, tego włosa juz wogole nie widac jest tylko czerwona buła, chyba zostanie blizna :O Kurcze a co zrobic by choc troszke rozjasnic te miejsce? Rope troszkę wycicnełam ale wiecej sie juz nie da, boli strasznie...... Moze sic gdzies z tym do lekarza ? moze dermatolog pomoze?

Gość kdfgjmkhjf
kup masc ichtiolową czy jakos tak a w aptece ona wszytsko wyciagnie na zewnatrz

mi też się tak kiedyś zrobiło :( tylko w pachwinie. więc obcierały mi majtki - jeszcze gorzej ;) dlubałam igłą i dłubałam, w końcu wydłubałam straszliwie długiego włosa, jeszcze troche i by mi chyba w kość wrosnął ;) ale blizna faktycznie jest :( :( :( może jak nastęnym razem coś takiego mi sie zrobi - odpukać!!!! - to spróbuję tą maścią ichtiolową....

Gość O mój Panie....
Kurcze no tez dłubie ta igła i dłubie ale nigdzie jej nie widze :O ehhhh jezeli tego włosa nie wyciagne to mi to nie przejdzie cio nie? I co ja mam zrobic ? smaruje narazie jakims kremem na tradzik, opuchlizna troszkę zeszła... juz nie jest takie czerwone ale ja nie chce zadnych czerwonych bllizn dlatego tez troszke sie boje tak tam szperac :(

Gość ło mamuniu..........
dobrze,ze ci się wrosnoł w skóre a nie WRóSł bo byłaby większa tragedia :O :O

Gość trdyrdu
Kurcze 2 miesiace....teraz to bedzie problem....

Gość kasia27041989
Witam, mam problem, otoż na wzgórku lonowym pojawil mi sie maly ropniak, wydusilam go, wec po pewnym czasie znow zebrala sie tam ropa i znow wydusilam i tak w kółko trwa to od ok. pół roku, nie wiem co to moze byc, za kazdym razem mam nadzieje ze to mi sie zagoi ale tam znow zbiera sie ropa i tak w kołko....pomozcie

Gość kup olejek z drzewa
herbacianego mają go np w body shop i smaruj kilka razy dziennie

Gość kasia27041989
nawet nie wiem do kogo z tym isc;/ czy do ginekologa czy to dermatologa;/

Gość motylekkk29
ja też tak miałam, ropna gula, ani tego wycisnać ani nic, ale zostawiłam w spokoju i po jakiś 4-5 miesiacach bez trudu wycisnęłam(wiem,,trochę długo!), nie ma śladu ani blizny, nawet nie wiem od czego to się zrobiło, i jak chcecie iść do lekarza to koniecznie do ginekologa

Gość mówi się wilczy bilet
spróbuj maści ichtiolowe, ona wyciąga, ale strasznie śmierdzi i brudzi, więc przyklejaj plaster, jest tania (ok.2zł), a te powracające ropne pryszcze to czyraki, maść ichtiolowa też pomaga na nie

Gość 873248902347
tez to mialam;/ smarowalam tormentiolem na pryszcze az wiesz stan zaplany minal i wyciagnelam wlosa;/ był mega dlugi i zakrecony w sprezynke- dziad jeden