Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość toż to siok

dużo starszy facet - wady takiego związku

Polecane posty

Gość toż to siok

Dziewczyny, piszcie jakie są wady takiego związku...

Gość Garbysssssssssia
Na początku jest rożowo, a później tylko zrzędzenie....

Gość toż to siok
jest sporo starszy i odkrywam ostatnio, że taki związek po pewnym czasie jest coraz trudniejszy do utrzymania, mimo uczuć...

Gość duzo tzn ile
20 lat ?

Gość bleeeeeees
W zyciu ze staruchem .Gdy ja bede jeszce młoda 40 stka to on bedzie stary 60latek pfuuuuuu ochyda

Gość toż to siok
nooooo, powiedzmy, że od dychy w górkę...

Gość moze sie znajdzie tu
10 to jeszcze da sie przezyc , powyzej tego to raczej juz za duza roznica - w pogladach , planach , priorytetach

Gość kindziamindzia
Mój facet jest 17 lat starszy. Początkowo było cudownie, ale powoli zaczynaja się schody... Zazdrość, obrażanie się o moje luzackie żarty...

Gość buniaaaaaaaa
inne poglądy na wiele rzeczy to główny problem takich związków, nasi przyjaciele, którzy też są w innym wieku. Jednak przy odrobinie zrozumienia może być super.

Gość xxxxpapapappap
bylam z facetem starszym o 17 lat i to byla najwieksza milosc mego zycia...niestety z roznych powodow nie moglismy byc razem...mysle ze to zalezy od czlowieka

Gość było 21 lat różnicy
na począeku była sielanka, on mnie rozumiał jak nikt nigy dotąd, potem zaczęły się schody w dół, marudzenie, niezuzasadniona zazdrość i coraz gorsze porozumienie, po 6 latach nie dało sie z nim żyć. Taki związek może być na chwilę, na dłużej się nie da, chyba na odległosć bo nie jest się razem na codzień.Codziennosć po kilku latach w takim związku to katastrofa.

Gość nigdy w życiu starego chłopa
Więcej starszego dużo chłopa, do 10 lat to jest dobrze. Zrzędzenie, paniczny lek przed starością, traktowanie mnie jak małej dziewczynki, tatusiowanie, brak ochoty na impry, brak wspolnych znajomych, spadek libido wtedy gdy ja miałam ochotę na więcej, choroby, lekarze, apteki. Szkoda czasu na życie z dużo starszym chłopem. Miałam 32 lata a czułam się jak emerytka niancząca marudzącego ojca. Echhhh

Gość as....
powiem wam ze to wcale nie jest dobre takie zycie z duzo starszym ja akurat znam przypadek gdzie facet starszy jest o dziewczyny 8 lat i co zrobil z mlodej dziewczyny kure domowa , ona nie ma nic do gadania , on wychodzi do pracy , pewnie i na imprezy a ona z dzieckiem w domu . Wogole nie ma dla niej szacunku bo ja sobie wychowal , ma nad nia ta przewage ze zarabia wiec jest zalezna od niego

Gość as....
jasne ze wiek ma do rzeczy bo zalapal dziewczyne kiedy nie zdazyla ukonczyc szkoly bo ja zbalamucil on juz byl w miare ustawiony

Gość hentai
mój jest o 11 lat starszy ale mamy wspólnych znajomych (z jego i mojej strony) którzy nas w 100% akceptują. Jest człowiekiem "czynu", ciągle się uczy, dokształca, ma prace, której można tylko pozazdrościć, kazda chwile wolną poswieca mi no i zachowuje sie jak 20 paro latek:) Po prostu ideał. Wazne jest aby facet i kobieta byli na podobnym poziomie emocjonalnym :) Wtedy wiek nie ma takiego znaczenia:)