Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moze sie znajdzie tu

Poznam moja druga polowke ....

Polecane posty

goraco ;) , opalilam sie na braz :) , wypoczelam i podchodze do swiata zupelnie na luzie ... mimo tego ze popsulam cyfrowke :/ , jutro jade do serwisu ...

dzis wlasnie minal miesiac ,jak S. mial byc w Austrii..... dzis (albo na dniach) wlasnie mija ten termin..... nie dostalam zadnej wiadomosci... wiec TEMU PANU JUZ PODZIEKUJEMY :P :classic_cool:

Przeczytałam cały topik.. ja też poznałam kogoś Tu, zaczęło się pięknie...skończyło eh..jeszcze się leczę, bo były też spotkania i wybuch namiętności ( chociaż wcześniej myślałam, że Miłości ), zostały mie meile, wiersze, które dla mnie napisał i duuużo wspomnień. Dzisiaj nawet pomyślałam sobie, że to dobry temat na książkę...może napiszę.. Agnieszko, więc jeśli skończyło się szybciej niż zaczęło to może nie warto żałować. Chociaż, często myślę sobie..gdybym wiedziała, że tak żałosny będzie koniec i zatracę ( mam nadzieję, że tylko na chwilę ) spokój ducha to czy bym w to wchodziła? I chyba odpowiedź częściej brzmi tak...i żałuję tej jajecznicy, którą obiecał przynosić mi dołóżka jak będziemy co dzień budzić się we wspólnym łóżku... Pozdrawiam i życzę Ci dużo Miłości, właśnie przez wielkie M...

dziekuje Ci za to co napisalas :) 🌼 wierze w milosc... nie raz sie juz sparzylam ,ale wciaz nie trace nadziei ,ze kiedys mi sie trafi taka wlasnie milosc przez duze M ... czego rowniez Tobie zycze :) pozdrawiam , milego dnia... A.

nic sie nie stało ciekawość i nic poza tym mam nadzieje ze u Ciebie wsztstko ok :-) ja już mam wakacje i troche sie nudze a właściwie poluje na świeżą krew, cały czas :-)

ja tez poluje :D ;) i chyba zaczne te moje randki gdzies opisywac ... :classic_cool: , trafiam na \"ciekawych\" facetow... ;)

kaz im przychodzic na randke z aktualnym zaswiadczeniem usc o stanie cywilnym ;) ja jeszcze oprocz wyzej wymienionego , zastanawiam sie nad : -zaswiadczeniem od lekarza psychiatry -zaswiadczeniem o niekaralnosci ... -zaswiadczeniem o niezaleganiu z US ;) jak ma wlasny biznes i inne ;) pzdr. 🌼

Gość cos sie zmienilo
odezwal sie?

No jak to? bylam na tym topiku na poczatku, ale pod innym nickiem. I strasznie bylam ciekawa, wlasciwie zazdroscilam ze sie poznaliscie, bo wydawalo sie ze pasujecie do siebie i w ogole. Nie chce mi sie jakos czytac tych kilku(nastu) stron ale wnioskuje ze to Slawek zawalil? wszystko juz stracone Aga?

o Slawku juz zapomnialam ;) :P , nie odezwal sie , co bylo do przewidzenia :) zdazylam poznac paru facetow... bylo kilka (nascie ;) ) randek...ale to ciagle nie \"to\" ,czego szukam :) jutro ma do mnie dzwonic kolejny :classic_cool: i moze pojdziemy do kina ;)