Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moze sie znajdzie tu

Poznam moja druga polowke ....

Polecane posty

Gość a jagódka to
czytaj z zrozumieniem,nie będziesz zadawał niepotrzebnych pytań

Gość a jagódka to
a co cię to obchodzi,wystarczy aby aga wiedziała jak wygląda ,a więc nie prowokuj bo ja i tak wiem kim jesteś

Gość a jagódka to
spppppppieeeeerdaaaalaaaaaajjjjjjjjjjjjjj

Gość a jagódka to
wyturlaj się w błocie i otrząsnij się chłopie,ide se

jagodka, sorry ,ale jestes smieszna :) ustalilam ze Slawkiem ze nie komentujemy swoich zdjec na forum, i tak wlasnie robie :) jezeli jestes ciekawa jak wyglada, to napisz do niego, moze Ci przesle swoje zdjecie :P ja niestety nie wiem kim jestescie, mozecie mnie uswiadomic?

hey mloda jestes na pewno spotkasz kogos wartosciowego a spotkac mozna wszedzie- w necie rowniez:) trzymam kciuki za powodzenie

dobra nieważne, ale powiedziałabyś choć czy jest przystojny tyle to chyba możesz powiedzieć . a co do tej idiotki przed chwilą to szkoda gadać

Gość efahexe
eh przeczytałam, obawiam sie tylko ze skoro juz macie maile to ciagu dalszego na forum nie ujrzymy. A szkoda. Trzymam kciuki

:) super ze sie szybciej akcja toczy! Macie maile wiec juz zaden problem z komunikowaniem:) Trzymam kciuki za powodzenie znajomosci!:) Tylko blagam Agus, jesli cos z tego wyjdzie to daj (dajcie;)) jakis znak! Ja uwielbiam szczesliwe zakonczenia:D i ciekawska tez jestem , ale to sie wytnie;) Pozdrawiam!

🖐️ Czy u was tez jest tak paskudnie za oknem ? :O , co za maj.... a mialo byc tak pieknie ;) Onna23 - dzieki za pamiec :) , ja tez w sumie jestem ciekawa co sie bedzie dalej dzialo ;)

Jagodka ;) heh , a Ty znow cos kombinujesz :) :D Pogoda mnie z lekka dobija, nie wiem jak u was, ale tu pada od wczoraj ... a zazwyczaj w maju jest troche inaczej ;) moze chcesz o cos zapytac ? :classic_cool: :P

Jagodka_czerwona - rozbrajasz mnie tymi tekstami:D Ta pogoda to rzeczywiscie moze czlowieka zdolowac:( Slonce za chmurami, z parasolem trzeba chodzic, ponuro sie zrobilo... Ale! podobno od soboty znowu upaly:) Dobrze Agnieszko, ze podchodzisz do tej calej przygody z lekkim dystansem. Wiadomo, ze dopiero spotkanie i rozmowa w cztery oczy pozwola zadecydowac co dalej robic z ta znajomoscia, jak nia pokierowac. Najwazniejsze ze chce sie Wam to dalej kontynuowac i nie zrazacie sie komentarzami na forum. W necie naprawde mozna poznac swietnych ludzi. Moja znajoma ostatnio poznala chlopaka na czacie i tak sie sobie spodobali juz na pierwszym spotkaniu ze dalej sie umawiaja:) Az sie serducho raduje jak widze jaka jest szczesliwa:) Trzymam wiec kciuki i za nich i za Was;)

Hej Angel:)🖐️ u mnie tez pada niestety... niedlugo zabieram swoja parasolke i zmykam przeskakiwac kaluze;) a u Ciebie tzn. gdzie?:)

dlaczego rozbrajam tylko zapytałam ale jej tu najwyrażniej nie ma to o co chodzi? sama czuje sie tak sobie chociaż u mnie na dlonym śłąsku jest całkiem fajna pogoda nawet teraz świeci słońce chociaż są chmury

jestem jestem ;) tylko jestem troche PRZYBITA papierzyskami do biurka ;) :P . No ale w koncu za to mi placa ... :classic_cool: u mnie tez pogoda nie za ciekawa :) . U mnie ,to wiadomo gdzie ? ;)

Ja tez dosc zapracowana - egzaminy... Ale jak sie postaram teraz to bede miala szybciej wakacje i szybciej znajde jakas prace;) zaraz zmykam z indeksem po kolejny wpis :classic_cool: Pozdrawiam, moze nie slonecznie, ale chwilowo bezdeszczowo;)

Gość ciekawskaaaaaaaaaaaaa
;) up up