Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moze sie znajdzie tu

Poznam moja druga polowke ....

Polecane posty

już po troche sie wkurzyłem bo sie gość spóznił i kolacja wystygla nie lubie niepunktualności

ale napisałaś że to troche zaskakująco czemu ? odpowiesz mi czy zachowasz to dla siebie

wyjasnie CI co mialam na mysli ,ale moze nie tu na forum , bo znow sie zacznie lawina ;)

nie chyba wszyscy poszli a jesli to przysłowiowo olej sprawe chciałbym wiedzieć

nie miałem czasu i zaraz też wychodze moge podać siostry bo sie zgodziła ale nie wiem czy to dobry pomysł

a to niby gdzie ? :/ zawsze mozesz pozniej skasowac to konto i zalozyc drugie :) ps. to napisz do mnie : aga.gz@wp.pl trudno, najwyzej ja swoje skasuje ;)

Gość a to ciekawe
nie zebym czepiala sie jakis szczegolow ale powie mi ktos jakim cudem nauczyciel robi bledy ortograficzne? SLAWKU zrobiles 3 bledy!!

Gość eeeee to nic
;) jakim cudem nauczyciel niemieckiego nie zna tego języka:D

zawodowo zajmuje sie niemieckim i angielskim nigdy nie mowiłem ze jestem super z polskiej ortografii naj sie nie pisze w tym języku to sie i zapomina. głównie pisze tylko po niem i ang a to że jestem nauczycielem nie znaczy że nie popełnam błędów

Gość margaretka 3
ale nie wiesz też, że "na pewno" pisze się oddzielnie I po co to wspominanie o bmw-żenada i gejowskie kolory-jeśli bywasz w stanach to wiesz, że biały i beżowy to tylko w gejowskich sklepach się kupuje -- nie męskie...

wydaje mi sie ze to Adze ma sie On podobac, a nie jakiejs margeritce, co to do cholery ma znaczyc???? ktos cie prosil zebys sie wtrącała???? jestes niemiła bez powodu ! jak Ci cos nie pasuje to sobie zrób casting.... Boże ludziska czemu wszyscy teraz tak sie zachowują jakby znalezienie partnera było niczym kupowani w sklepie>????? rozumiem, ze trzeba sie jakos dopasowac, ale bez przesady...... Przeciez milosc miala byc magiczna..... ;/

widze samych idealnych ludzi tu :) , niesamowite :D i na pewno (napisalam oddzielnie :P) zadne z was nie popelnia zadnych bledow ;)

specjalistka , nie wiesz ze czlowiek ,ktory robi bledy ortograficzne nie nadaje sie na partnera ? ;) Trzeba czytac kafe, to mozna sie wielu \"ciekawych\" prawd zyciowych dowiedziec :) ;)

Gość On 35
Czy jest tu dziewczyna, dla której lubelszyzna to nie "koniec świata"? ;)

Gość onna3
Agniesiu! Tylko jak juz sie lepiej poznacie to napisz prosze czy zaiskrzylo;) bo tu niektorzy beda z ciekawosci od zmyslow odchodzic;) Wiem wiem - pierwszy krok do piekla itd:P;) ale dzielnie kibicowalam wiec jakies drobne info bedzie baaardzo mile widziane:) Trzymam kciuki:)

to wyzej to bylam ja:D eh pozno juz:P dobranoc;)

Hej:)🖐️ ja jestem, ale tylko z doskoku.. co nie zmienia faktu, ze sledze uwaznie forumowe dyskusje;)

doszlo , dzieki :) i tak jak obiecalam , wieczorem wysle to co mialam wyslac.... :classic_cool: az sie boje ;)

he he he no coś Ty daj spokój. :-)) ja też musze jakichś fajnych fotek poszukać :-)) żeby Ci wysłać