Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak mam sie zachowac

Slub brata

Polecane posty

Gość po 10 latach i 3 mies. zaręczy
oni nie będą obrażeni bo zapewne mają już innych swiadków-to ona jest wielce obrażona że nie przełożyli dla niej ślubu a to różnica. Poza tym jej brat wspomniał, że chce zeby była swiadkiem-a może nie skonsultował tego z przyszłą żoną. to raczej panna młoda wybiera sobie świadkową, a pan młody świadka. widocznie nie było dla nich problemem zmienić świadka.

Gość zgadzam się z autorką
Ale jego narzeczona jest JUŻ obrażona, że autorka ma żal. Pewnie Ty nie masz rodzeństwa więc Ci zwisa i powiewa, mnie tam byłoby przykro.

mam trójkę rodzeństwa-naszczęście oni rozumieją że pewne sprawy dwoje ludzi robi tylko dla siebie i kocham ich za to.

jego narzeczona ma do niej żal za to że autorka topiku ma żal, a nie za to że nie będzie jej na ślubie-czytaj ze zrozumienie. Też bym miala zal, jakby mi ktos z żalami wyskakiwał.

Gość hmmmmmmmn
Wy jacyś niezabardzo jesteście... Jak można kobiecie powiedzieć, żeby poród przełożyła... Brat nie zachował się w porządku, skoro prosił jako świadkową to chyba jednak mu zależało, żeby na tym weselu była. Coś mi się wydaje, że to przyszła bratowa ma tu duży wpływ na rozwój wypadkow. Niestety mam to samo, mój brat sobie znalazł taką dziewuchę, że szkoda gadać. Od początku byłam dla niej miła i w ogóle, chciałam gdzieś z nimi i w moim chłopakiem wyjść, spotkać się. Ale szybko się okazało, że ona nie lubi z nami spędzać czasu... Na szczęście jest jeszcze szansa, że się rozstaną :)

mysle ze teraz to juz kwestia sporu bo aurtorka juz dziecko urodzila a brat wzial slub, sadzac po dacie :D

Gość hmmmmmmmn
Ojej, rzeczywiście :) Ciekawe jak się potoczyły wypadki :)

a ja wam powiem ze dla mnie jest frajerem.Dat jest wiele a kurde felek !!!porodu nie da sie przelozyc !!! Mysle,ze ta jej przyszla bratowa chyba nie liczyla sie z tym co ona czuje.Miala przeciez prawo byc pokrzywdzona.Z jednej strony prosza ja o bycie swiadkowa a potem jestes w ciazy to spierddzielaj!!!Jak mozna tak wogle kobiete w ciazy traktowac ! Aha a ja chcialam dodac ze ta wypowiedz na temat tego ze panna mloda dopbiera swiadka kobiete to jest lekka przesada ja bede miala brata a moj przyszly maz kuzynke i nie musi ze mna tego uzgadniac co to wogole za sredniowieczne bzdury,ale zes sobie wymyslila!