Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wpadka

wpadka?

Polecane posty

Gość wpadka

mam problem.. w piątek późnym wieczorem kochałam się z chłopakiem.. z prezerwatywą.. okres mam nieregularnie od 20-kilku do nawet 45 (zdarzyło się może 2 razy..) najczęsciej ok 30-kilku... to był mój 30 dzień cyklu... no i prezerwatywa się zsunęła :( znalazłam ją (!) w sobie na drugi dzień (!) chłopak twierdzi, że nie miał wytrysku.. a ja mam wątpliwości, bo dzisiaj obejrzałam tę prezerwatywę i jest w niej troszkę białawego płynu.... (była nawilżana durexa - mogła pod wływem ciepła ta substancja nawilzająca z niej "spłynąć"?) zastanawiam sie czy nie wziąć postinoru.. nie wiem czy jest jeszcze sens jutro? Boże.... nie wiem już nic.. powinnam lada dzień dostać okres.... proszę, poradźcie.... prosze o poważne odpowiedzi :(

Gość wpadka
up

Gość 111111
jak koles mogl zostawic w tobie prezerwatywe!!!!! pogratuluj mu haha

Gość nastepnym razem znajdz
takiego co ma baleron miedy nogami a nie kabanosa

Gość xxxyyy
no tak jak ona była tyle w Tobie i się facet spuścil to wszystko możliwe.........

Gość laleczka19
jak to się mowic : ,,Współżyjesz=jesteś gotowym na potomstwo" znany czlowiek to powiedzial, ale nie moge sobie przypomniec kto... skoro sie pieprzylas z chlopakiem to teraz wychowaj dzieciaka i tyle.....

Gość dziewczyna23
to nie byly Twoje dni plodne nawet gdyby cykl trwal az 45 dni to to i tak nie byly Twoje dni plodne wiec w ciaze nie moglas zajsc natomiast z tego co napisalas rozumiem ze ta prezerwatywa zostala u Ciebie w pochwie, no i ze sperma wiec na drugi raz uwazaj pozdrawiam

A i owszem, gdyby to był cykl trwający 45 dni to 30 dzień cyklu byłby najprawdopodobniej najbardziej płodnym dniem (+/- 2 dni).Owulacja ZAWSZE występuje między 10 a 16 dniem PRZED miesiączką.

Gość Laliitaa
a ja nierozumie,twoj chlopak nie wiedzial ze mu prezerwatywa sie zsunela??dlaczego ci tego nie powiedzial??dziwny jakis. nam tez kiedys sie to przytrafilo i chlopak odrazu mi powiedzial ze sie zsunela i wyciagnal ja a nie tak jak twoj,ciekawe co on sobie myslam(moze myslal ze sie rozpusci w tobie hehe)

Gość Laliitaa
do laleczka19 nie przesadzaj seks jest nie tylko do rozmnazania sie. z mlodziezy wszechpolskiej jestes czy co??

Gość gosiaaaaaaaaaaaaa
Ja tez mialam kiedys taka sytuację: kochaliśmy się późno w nocy, po winku i po prostu zasnęliśmy w czasie :D. gumke znalezlismy rano, na szczęscie juz nie we mnie ale pode mna.