Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość swfgncfvbgjmnm

Czuje sie totalnie niepotrzebna

Polecane posty

Gość swfgncfvbgjmnm

mam wrazenie, ze gdybym zniknela to kazdy odczulby ulge i nawet za mna nie zatesknil nikt ze mna w domu nawet specjalnie nie rozmawia, nie pyta co u mnie, czy wszystko ok nie mam sie nawet komu zwierzyc ze swoich peroblemow udaje twardzielke i dusze to w sobie i placze w ukryciu

Gość podobnie mam
cały weekend sama przed kompem, nawet nikt nie zadzwonił nie spytał sie co i jak, na gg tez nikt sie nie odzywa, niby w pracy wszystko ok, smieję sie i wogóle, wszyscy mnie lubią , ale po pracy juz nie mam z kim pogadac..

Gość jht7i6o8fo86
niestety mam podobnie jak Ty :( i nikt nawet nie spyta dlaczego drzwi w pokoju zawsze zamknięte prawda ?

Gość swfgncfvbgjmnm
nawet nie chodzi mi o faceta po prostu czuje takie zobojetnienie gdy mowie cos do mamy - ona mnie nie slucha, ona udaje ze to robi, kiwie glowa i przytakuje, nie pocieszy,n nie przytuli mam wrazenie ze wszystko co dobre sie skonczylo i ze juz tak nie bedzie

Gość podobnie mam
ja obecnie mieszkam z siostra i nawet ona nie chce ze mna gadac..., w domu nie byłam od świąt i nikt nawet nie zadzwoni i nie spyta sie co u mnie

a nie chciałabyś pójść teraz do siostry i trochę z nią pogadać ? Może warto samemu wyciągnąć rękę, przecież może być tak, że ona myśli że taka dziwna sytuacja Ci odpowiada

Gość podobnie mam
zrobiłam tak juz dwa razy, bo nie umiem tak sie mijac, ale było miło i sie znów skonczyło, mam dosc

próbuj, staraj się, przecież bardzo Ci zależy, a powiedziałaś jej że chciałabyś żeby ona od czasu do czasu do Ciebie wpadła z kawą na pogaduchy wieczorem ?

Gość podobnie mam
bede próbowac, bo tak nie można, jutro odezwe sie tez do znajomej z która dawno nie gadałam, moze tez bedzie miała ochote pogadac, trzeba chyba cos w koncu zmienic

Gość swfgncfvbgjmnm
kiedy ja cos opowiadalam o tym co czuje, co sie wydarzylo napotykalam na mur, wiec teraz przestalam mam zeszyt i tam zapisuje to, co chcalabym komus powiedziec albo gadam sama z soba kiedys bylo tak ze zwierzaalam sie mamie a ona wykorzystywala to przeciwko mnie

swfgncfvbgjmnm: a nie ma jednej osoby której mogłabyś się zwierzyć ?