Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Szansa...

jutro zabieg...odpiszcie kobitki!! prosze

Polecane posty

Gość Szansa...

Witam chciałam sie zapytac który sposob jest mniej bolesny odnosnie usuwania nadżerki szyjki macicy...do tej pory miałam tylko raz zabieg dawni temu i lekarz wypalał mi a to strasznie bolało :( czy wymrazanie mniej boli??

Gość Szansa...
strasznie sie boje ze znowu bedzie mni tak bolało:(

Nie bój się. Ja nie miałam wypalania ale miałam miesiąc temu zamrażanie. Lekki ból podobny do tego w trakcie miesiączki. A momentami w ogóle nic nie czułam. Nie denerwuj się. Będzie dobrze :* A skoro już masz za soba wypalanie to jaki czas musiałaś się oszczędzać, zrezygnować ze współżycia itd? Ide jutro na kontrolę więc i tak się dowiem, ale tak z ciekawości... :)

Gość Szansa...
no wypalanie boli i trzeba czekac az sie zagoi...a co do objawow to bardzo obfite upłay..dziękuje za wsparie:*:*

Gość Czemu robiłaś to ...
bez znieczulenia? Kto był takim palantem, że robił Ci wypalanie bez nieczulenia? Może zmień lekarza?

Nadżerka u mnie objawiała się upławami, plamieniami po wysiłku fizycznym i po stosunku i też ból w czasie współżycia. A wykrył ją lekarz podczas standardowego badania. A ile goiła Ci sie ranka?

o mój Boże, ja mogę to mieć!! a parę dni temu robiłam cytologię, myślicie że to badanie też może wykryć nadżerkę?

Ja miałam II grupe cytologii przy nadżecre wielkości 5 zl a to juz jest duzaaaa, a wykryje Cu ja badanie gin. Jesli lekarz nic nie mówil to moze to jakies zapalenie ktore mozna wyleczyc farmakologicznie. Uszy do gory! :)

Gość amelia81
parę lat temu miałam zamrażanie. Bardziej bolało założenie wziernika niż sam zabieg. Jedyny minus tej metody to dosłownie "wylewanie się" z Ciebie płynów. ja nie nadążałam ze zmiana podpasek

Mialam dokładnie takie same odczucia... Zakłdanie wziernika i jakiejś sondy to było najgorsze. No i płyny płyny płyny... zdarzyło mi sie ze przesiąkałam, masakra, szczególnie jak byłam na uczelni, ale jak widać baby są twarde i wszystko zniosą ;)

Gość eve66
fraszka82 - gines wykrywa nadżerkę zagladając w twoja pochwę , cytologia określa czy zmiany sa zwyczajnie zapalne czy może juz jakiś stan przedrakowy. Ja mam nadżerkę wielkości 20gr i żadnych objawów! Gines mi powiedziała ,ze ją mam- nawet pokazała na zdjeciu na ekranie LCD :D

Gość anteczka
hejka ...nie miałam dzisiaj wypalanej bo aparat był zepsuty :/ jade w piątek ehhh a goiło mi sie ze trzy tygodnie juz nie paamietam dobrze ale bolało i tak miałam bez znieczukenia ehh