Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ojciec 24

do kobiet w ciazy

Polecane posty

Gość ojciec 24

Witam Moja Zonka jest w ciazy od 4 tygodni, i jak wiadomo ma nudnosci, bole glowy itp itd... ja mam do Was prosbe... Czy mozna jakos zmniejszyc te objawy? tzn nudnosci, bole itp itd... ? np jakies ziola albo cosik tam? bardzo prosze o pomoc pozdrawiam wszystkie przyszle mamy i nie tylko :)

Gość tykola
niech zje zanim wstanie sucharka

Gość niech pije imbir
czy tam herbatke imbirową

Gość yyyyyyyyyyyyyy
ziola w ciazy sa niewskazanea jesli nawet jakies sa to tylko za pozwoleniem lekarza. Mi nic nie pomagalo na mdlosci i wymioty... nawet sucharka chyba herbate czasem zwracalam...roznie bywa.

Gość herbatka imbirowa
podobno herbatka imbirowa bardzo pomaga, ale podobno, bo sama w ciazy jeszcze nie jestem:)

Gość asdaa
pod koniec trzeciego miesiaca mija jak ręką odjął. Dziewczyna odżyje. Początki ciąży to koszmar, przy którym poród to małe piwo, przynajmniej u mnie tak było.

Gość amelia81
ja ciążę przeszłam rewelacyjnie, i gdyby nie powiększający się brzuch to nawet bym nie wiedziała. strasznie lubiłam ten swój brzuszek. Wiem, że są kobiety które męczą się nawet po 5-6 m-cy

Gość Nie wiem co pomaga
Również jestem w ciąży, obecnie 8 tydzień i samopoczucie bywa baaaardzo rózne. Pomaga czasem zjedzenie takich krążków ryżowych. Nie stosuję innych metod i staram się jakoś przeżyć, a nie jest to łatwe, szczególnie jesli się pracuje. Pozdrawiam

Gość raviadorka...
mnie pomagała zimna woda niegazowana z sokiem ze świerzej cytryny.....