Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Uwaga-Wychodzi-Krecik

Mur w odchłani...

Polecane posty

Mam pewien problem. Otóż uprawiając keks z moichBbąboladkiem trafiamy na pewien opór w mojej żaróweczce. Podczas penetracji mój Fiziumiziek (nie ma długiego rulonika, tak około 15cm) czuje, jakby nie mógł się dalej przepchnąć. Czy kobieca skrzyneczka ma na końcu jakąś ścianę? Jest zamknięta? Dodam, że kiedy obija się, o to na końcu, jakby ten mur - to bardzo mnie boli. Pozdrawiam wszystkie wenuseczki i marsjanków.

Gość bylo juz o tym
17:49 Odnośnie tematu. Znam osobę, która uprawia seks analny od prawie dekady i nie ma żadnych problemów zdrowotnych, a z racji swoich upodobań seksualnych ten rodzaj miłości greckiej najbardziej tę osobę podnieca. Penetracja bezpieczna powinna następować do drugiego zwieracza, czyli tego zwężenia (wibratory analne są tak właśnie skonstruowane (zwężają się wraz z długością). Pozdrawiam serdecznie.

Tu chyba chodzi o dziwne nazewnictwo ....

Gość szczerze od tak
to musztarda jestes zalosna Fiziumiziku mi sie bardzo podoba

Mi się bardzo podobają co niektóre określenia. Naprawdę duży + za oryginalność. Niestety jednak nie potrafię odpowiedzieć Ci na Twoje pytanie, bo nie spotkałam się z takim problemem. Pozdrawiam serdecznie, Owieczka 🖐️