Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość detylu

dziewczyny doradzcie smakowy balsam do usta

Polecane posty

Gość detylu

bezbarwny, ale smakowy

Gość bassi77
super jest Melisa z Urody,ale smaku nie ma

Gość detylu
najbardziej zalezy mi wlasnie na smaku:) bo wiekszosc blysczykow ma chemiczny posmak

Gość zosia_samosiaaa
balsam to nie jest, raczej blyszczyk- aa oceanic sa super smaki - wszytskie ja mam grejfrutowy :) ale zmienie chyba na kawowy :)

Gość moim zdaniem nie
super extra i w ogole pachnace i smaaaczne sa SMACKERSY :):) baaaardzo polecam, bezbarwne i fajnie nawilzaja, tylko ze u nas ich nie ma, co najwyzej na allegro mozna zakupic, ale na prawde warto!!:) nigdy lepszych nie mialam, a jzu chyba ze wszytskiego probowalam, nic, nie mowiac ze lepszego, ale chociaz troche doruwnajacego nie znalazlam:(

Gość błyszczyki z AA
sa bardzo fajne. ja mam teraz grejprutowy

Gość coarz tu wiecej
no wlasnie w tym problem ze one przwaznie pachna tylko, a zdaloby sie cos calusnego o slodkim smaku

Gość smackersy są dostępne w Polsce
w Warszawie można je kupić m.in. w Smyku.

Gość paloma jest
super ja mam grefrutowy... ale szybko sie konczy bo caly czas go zjadam mniam mniam

Mi najbardziej pasuje balsam nivea truskawkowy (w czerwonym opakowaniu), chociaż on daje taką delikatną czerwoną barwę... Ale jak dla ust to ok!! I jest pyszny i wydajny bardzo

Gość detylu
a nivea ma smak czy tylko zapach slodki?

Kuraiko a moze Jessica Simpson - Dessert Beauty, nie probowalam ale na allegro czytalam ze sa jadalne:) do calowania w sam raz sa o smaku lizaka, toffi,gumy do zucia, waty cukrowej i cos tam jeszcze

Gość ja mam 25 lat
Chapstick, moje ulubione.

jak zjem te smackersy to normalnie bedzie smak dajmy na to kiwi? czy tylko zapach a smak jak to blyszczyk? nie zamierzam tego jesc, no wiecie jak lizne sobie to co?;) bo te Simpson to jadalne sa i juz mialam je zamawiac i mam dylemat:: simpson czy smackersy? wazne zeby byly dobre w smaku(doslownie) a nie tylko w zapachu. ktore?

no ja tez to wyczytalam: Bardzo często zamawiam kosmetyki w sieci. Ostatnio znalazłam nowy ciekawy balsam amerykańskiej firmy Bonne Bell. Ponieważ cena nie była wygórowana, postanowiłam go zakupić. Balsam jest nawilżający, usta są po nim gładkie, miękkie, z ładnym połyskiem. Ma SMAK PRAWDZIWEJ CZEKOLADY i pięknie pachnie mleczna czekolada. Długo utrzymuje się na ustach, mimo iż już po umalowaniu mam ochotę go po prostu ZJESC. Waga balsamu to 4,0 g, jest w sztyfcie a opakowanie ma troszkę kiczowate (kolorowy sztyft z napisem M&M). Balsamy Smackers są dostępne w różnych kolorach i smakach. zamawiam to na allegro :D

mango mango i jeszcze raz mango :D będzie niebawem ponownie w \"znienawidzonym\" tutaj avonie :>

Kuraiko - niestety, nie - to wchodzi nowa seria (nowa/stara) naturals balsam mango i wanilia. na początek 4,9 zł. ps. nie jestem nie byłam i nie będę konsultantką :)

Gość szalonaa
smackersy sa najlepsze! arbuzowy górą:P

Ja widzę za 6.00 smaki: Kiwi Wanilia Guma balonowa Truskawka I myślę nad nimi :D Wysyłka tylko 5zł

Gość alla_a
LipSmacker.pl Owocowe, czekoladowe, bita śmietana, lody, Wybór smaków przeogromny. Dobrze nawilżają i są tanie. Polecam www.LipSmacker.pl to oficjalna strona gdzie można je znaleźć :)

Gość jusia19382930429
Ja kocham Smackersy w sztyfcie i jeszcze w słoiczkach są fajne. Extra jest Neqsuik i guma balonowa. Coca Cola też całkiem całkiem :) Ja zamawiam na www.Butik4Girls.pl gdzie jest ich na prawdę masę!