Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ale jazddddda

Moze sie powtórze ale coś wam powiem na temat piersi dziwnego też .

Polecane posty

Gość ale jazddddda

zobaczyłam temat jakiejs malolaty ze jej kolezanki mialy rodzynki a nie biust i byly plaskie a teraz maja balony.laska sie pyta czy to moze byc sprawka stanika typu puschup:) więc wam opowiem coś dziwnego.\ mam też koleżanke na studiach i uwierzcie mi ze ona nie utyla ani nic a ma piersi takie ze wydaja sie bardzo wielkie w dekoldzie. ma taki przedzial duzy i piersi scisniete do siebie ze szok..a tak naprawde ma malusienkie jak cholera..a w bluzkach takich wyglada na D! więc nie dziwcie sie ze staniki takie potrafią powiekszyć biust .ja sama jestem w szoku!!!!ze z niczego mozna zrobic balony.ale jak to mozliwe za cholere nie wiem:(

Gość no dokladnie też nie kapuje
No ja też nie kapuje:) Też widze dziewcvzyny płaskie jak deski a na nastepny dzień im cyce wyskakują aż ze stanika:)dziwne jaieś to:)

Gość ale pierdolicie bzdury
jak sie nie ma cycków to i salomon z pustego nie naleje do stanika .idiotki z was ,ze hoho

Gość kokokookoko
zdziwiłabys sie więc.

Gość hghghghgh
ło matko ale informacja... ja nie mam nawet A ale jak zaloze push-up mam ladne małe B :) zwykly push-up z targu po 12 zl :)

Gość loooojj
nie piernicz i co z tego z emasz male b łasdne skoro piersi ci sie nie łaczą i n ie tworzą przedzialku?haha bo niby jak z a zrobic cos takiego?:)haha

Gość ale jazdddaaa
Ale mi nie chodzi o to ze z a zrobi sie b mi chodzi o to ze moja kolezanka ma malusienkie b a w staniku ma normlanie takie cyce jakby miala wielkie dd ..zrozum..i dla mnie to szok.

Gość hghghghgh
a kto powiedzial,ze sie nie lacza i nie tworza przedzialku ? jestes janowidzem czy co?

Gość tylko nie ja
noszenie push-up' ow to wielkie oszustwo, ktorgo ja nie moge pojac. jaki to ma sens, ze laska udaje, ze ma wiekszy biust niz w rzeczywistosci? jak chce zrobic wrazenie na facecie to moze osiagnac efekt odwrotny bo facet sie bardzo niemile rozczaruje....Ja nigdy nie nosilam push-up'ow...zawsze z kazdego stanika wyjmuje poduszeczki bo czulabym sie z nimi jak ze sztuczna szczeka!

Gość he he ha ha
fajnie, tylko co jak ten stanik przyjdzie sciagnac :P na wrzody to plastry - mowi moj brat :P

Gość hghghghgh
eee tam ja nosze malutkie push-upy nie jakies D czy F :D jak mi z A zrobi B to nie takie duze klamstwo :P poza tym ja nosze je dla siebie bo źle sie czuje bedac plaskata... a chlopka mam i woli mnie wlasnie plaskata :P

Gość hghghghgh
spadam stad nie bede wdawac sie w dyskusje z gimnazjalistkami...

Gość cytat
,,noszenie push-up' ow to wielkie oszustwo, ktorgo ja nie moge pojac'' a malowanie sie zeby lepiej wygladac to nie jest oszustwo? a operacje plastyczne to nie jest oszustwo? ja nieraz nosze taki push up ze mam C, nieraz tylko usztywniany, a nieraz wcale nie nosze stanika i jakos nikt nie mowil ze jestem oszusta bo raz mam wiekszeraz mam mniejsze, a moj facet ma to gdzies, jemu sie podobaja takie czy srakie, nosze push upy zeby sie lepiej ubrania ukladaly

Gość dobry push up
o numer powiekszy ale bez przesady cudow nie ma!!!

Gość dobry push up
oszustwo...to z 70-80% kobiet oszukuje w takim razie

Gość przecież PARIS HILTON
też ząłożyła taki stanik i już wszyscy, że ma silikony:D

Gość a czy jak
sie zalozy jedno ramiączko, wokół szyi, to wtedy sie nie tworzy ten cały :pasek" miedzy piersiami? Ja w kazdym razie tak mam.

Gość aaaaaaacze
Jak mnie denerwują takie laski co to nie gadają : że noszenie push up to oszustwo i tak by nie zrobiły, czy też noszenie podróbek torebek jest żałosne. To wy jesteście żałosne... Jeśli ktoś ma biust C niech sie cieszy! Ale czemu jak dziewczyna jest szczupła i ma małe B nie może nałozyc stanika który je podniesie??? Nie mówie tu o wypychaniu jakąś watą czy coś!! Wydaje mi sie ze te co to mówią ze to oszustwo same mają rozmiar D i mysla ze faceci leca na cycki dlatego są złe kiedy inna dziewczyna co wcale nie ma dużych piersi ładnie je eksponuje i wygląda 100 razy lepiej!

Gość ditres
mam D i jestem szczupła, piersi z B urosły mi tak po pigułkach. Gdyby jednak B zostało nic by mi to nie przszkadzało... tak jak nie przeszkadza to że ktoś nosi push up i ma ładne piersi w staniku i nie uważam tego za oszustwo... Tak jak ktos napisał to malowanie sie jest też oszustwem w takim razie. miewam przed okresem krostki na buzi, miewam problemy z kolorytem i co robię?? Maluje się! Dzieki makijażowi czuję sie dobrze sama ze soba a mój mąż i tak nei ucieka jak mnei widzi rano bo jemu czy tak czy tak mu sie podobam.

Gość fgfgfgfgfg
idiotki