Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pumpernikel

LOT SAMOLOTEM

Polecane posty

Jak widze kobiete ubraną na niebiesko nie wiem dlaczego ale ona wtedy zawsze przypomina mi jakąs z moich podrózy samolotem. Poprostu czuej ze wtedy jestem blizej nieba. I nie wiem czy ze wzgledu na nią czy na jej niebieskie kolory ubrania w które wskoczyła szybko idac do pracy. Kocham latanie bo kocham byc i czuć sie blizej nieba.

Gość nhnhn
ble ble ble..znowu to samo😠

Gość ależ to fascynujące
:O

Znów to niepotrzebne pomaranczowe ble cble...zmien sie...wchodzisz mi na topik i wiem ze znów bedziesz tak samo pisac...wciaz to pomaranczowe narzekanie...hahaa

Wow... to patrzac na ciebie mozna czuc sie ze sie jest w niebie a jednoczesnie mozna tez poczuć sie jakby sie jadło groszki miętowe..albo conajmniej czuć mięte...

To ciesze sie bo nuda niszczy...., rutyna dobija........Na piedestał -szaleństwo, spontaniczność i .... namiętność...Ale chyba nie było to dosłowne spełnienie twojego motta ?

Turlałas sie moze gdzies na łace..Bo ja czuje ze to mogłoby być cos podobnego..tylko istoty które są kims pomiedzy motylem a aniołem sa zdolne do tego a ja czuje ze do nich nalezysz..zreszta moge sie mylic.....

Gość no ladna jest ta psycholog
Pucio...ah ty moj maly bohaterze

ja twoim bohaterem..nie chce byc twoim idolem...lubie pomaranczowy kolor ale wtedy kiedy pije sok marchewkowy....

Oj, poturlałabym się... Poturlała... Mam takie jedno fajne zdjęcie, zrobione zresztą na łące... Stoję niczym nimfa, w dłoniach unoszę dół sukienki... :P Podoba mi się :D

Zazadroszcze temu kto robił te fotografię...i temu kto na nia moze patrzyć... Ja moge podniesc tylko dół spodni....ale to nie robi wrazenia..wrazenie by było gdybym całkiem je zdjał...ale sie nie chce dalej zagalopowywac....w ogóle wycofuje ostatnie moje zdanie

Nie wierze ze jestes taka zła dziewczynka ? No na jaka twój nick wskazuje..Czuje cos innego