Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ktosiek_

Ja mam 23 lata, Ona 27

Polecane posty

Gość Ktosiek_

Ktoś był w takim związku? Jesteśmy ponad pół roku i jest super...

Gość rufinka
nie martw sie metryka:) najwazniejsze jest to abyscie byli szczesliwi:) a co myslisz ja-22 on-28? za duza roznica?

popsuje się, zobaczysz :P młodsze Ci z czasem w głowie zaczną latać ! Facet powinien być starszy od kobiety ot cała filozofia udanego związku :D 🖐️

Gość Ktosiek_
Niebieskooka Szatynko-masz bardzo uproszczone myślenie, stereotypowe... A tam gdzie kobieta mlodsza to nie rozpadaja sie zwiazki?

oczywiście że się rozpadają, ale takie związku gdzie ona starsza już na starcie mają pod górkę, z czasem będzie tylko gorzej 🖐️ więc i szanse że taki związek się rozpanie, sa większe :)

Gość Ktosiek_
Skąd tyle w Tobie zawisci i pesymizmu??? Zazdrosna jestes? A moze wyborczyni LPR i Pisu...Kobieta ma byc mlodsza,nizsza,malo zarabiac, facet starszy,wysoki i dobrze zarabiac

Gość bvre
dlatego nie ma chlopaka bo myslenie dziwnie u niej dziala

nie zawiść i nie pesymizm, tylko realizm :) Twoja kobieta się zestarzeje szybciej niż ty (kobiety i tak prędziej się starzeją) a ty żądny świeżości i te pe, poszukasz sobie młodziutkiej na boku :classic_cool: ! to b. możliwa opcja, nawet jeśli teraz wydaje ci się niemożliwa a twoja kobieta najcudowniejsza na świecie . życzę powodzenia bo wam się przyda :) 🖐️

Gość bvre
a ty myslisz ze liczy sie tylko mlode?JEstes zalosna.

Gość dobre_sobie
Ktosiek, u mnie różnica identyczna i jest super. Ja mam 32, on 28, od kilku lat razem. Trzymamy się i Ty sietrzymaj :)

nie młode, tylko młodsze :) od anego faceta. Tak jest najlepiej, z wielu przyczyn i powodów! Jeśli uważacie inaczej, to sami sobie pewnie nie wierzycie :D 🖐️

Gość dobre_sobie
Śmieszy mnie Niebieskooka Szatynka. Ciekawe, jak sobie radzi w swoim superzwiązku z: opcja 1: mlodszą, niższą, głupszą, gorzej wykształconą i mniej zarabiająca kobietą, opcja 2. starszym, wyższym, lepiej wykształconym i więcej zarabiającym mężczyzną ? Zapewne świetnie im się układa, nie mają żadnych konfliktów, ani problemów. Buhahaha

czytaj mnie uważnie :) ! w każdym związku są potrzebne kompromisy, i każdy związek ma swoje lepsze i gorsze dni, tylko związek gdzie, on młodszy niż ona jest od samego początku pod górkę, kobieta chce już dziecka, facet jeszcze nic czuje potrzeby, kobieta ma instynkt gniazda facet jeszcze nie i te pe, jest zwyczajnie ciężej :) dlatego szanse że się nie uda większe :), chociaż oczywiście to nie reguła :D jeśli ktoś lubi sobie komplikować życie i wierzy w tą zasłyszaną wielką miłość ;D która rzekomo wszystko przezwycięży, to czemu nie :D 🖐️

Gość Aga informatyczkaaa
KObieta to nie maszynka do rodzenia!!! Przeciez 27 lat ma dopiero!Ledwo studia skonczyla... pewnie... Moze za 3 lata urodzic:)

Gość przystojny blondyn
teoria swoja droga praktyka swoja. Jesli kobieta jest starsza natura sama o tym przypomi, nawet jesli wam sie to nie podoba. Jak starsza kobieta ma kasiorke i stac ja na mlodszego popychacza to tez ciekawy uklad.

Gość Aga hehehe
Psy na lata się nie gryzą!

Gość pik pik śmik
ojejku wielkie mi rzeczy, 4 lata. W dobie nowoczesnych kosmetykow, promowania zdrowego trybu zycia, dbania o zdrowie, wyglad zewnetrzny...wciaz bedziecie wygladac jak rowiesnicy:) To moja opinia, a rzadko sie myle w tych sprawach hihi;)

Gość uppppppppppppppppp

Gość jupiter1
jesli chodzi o roznice to jej prawie nie ma co to jest 3 czy 4 lata? i jesli jestes porzadnym facetem dla ktorego nie wyglad jest najawazniejszy a to jaka ta osoba jest to badzcie szczesliwi. Zreszta powiem ci ze te starsze 27 czy 28 latki sa jak dla mnie bez dwoch zdna lepsze od tych gowniarek . Znam wiele kobiet w tym wieku i jedna ladniejsza od drugiej dla porownania znam z widzenia mlodsze od nich i wygladajace starzej ..

Gość Anka.............
4 lata to nie jest duża różnica! :)

Gość uppppppppppaaa

Gość ehh naiwne
zacznie ją zdradzać, widziało się już takie związki...

zdrady to sie zdarzają nie tylko w takich zwiazkach to akurat nie ma zadnego znaczenia, ani tym bardziej jeśli wam dobrze,to ta róznica też nie ma znaczenia, :O myślenie o takim zwiazku ze jest skazany z góry na porażkę, to jest dopiero szczyt pezymizmu i to jeszcze wcale nie uargumentowany... szcześcia zycze.. nei raz się okaze ze taki zwiazek bedzie mozniejszy nic inne, a to czy ktos kogoś zdradzi nie zalezy wg mnie od wieku.. a jeśli wybrałeś starsza kobietę to perwnei dletego ze sie zakochaliscie w sobie i to jest najwazniejsze pozdro 🖐️ 4 lata to zadna róznica, taka sama jak w ptzypadku moich rodzicó, małzenstwz iwleloletnim stazem...

Gość Aaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Gość ajaaaaaaaaaa
Eee 4 lata to nie duża różnica wieku

Gość Inna niebieskooka szatynka
Moje 3 najblizsze przyjaciolki maja mezow mlodszych od siebie: 1) 3 lata mlodszy - 12 lat jako udane malzenstwo 2) 2 lata mlodszy- 14 lat razem, roznie bylo, ale teraz przezywaja cos w rodzaju drugiego miodowego miesiaca 3) 3 lata mlodszy, najbardziej odpowiedzialny facet jakiego znam, sa od 16 lat razem, 14 lat jako malzenstwo Ja i moj maz jestesmy w tym samym wieku. Jestesmy malzenstwem od 14 lat. Moim zdaniem nie wiek, ale cechy charakteru decyduja o dojrzalosci w zwiazku. A jesli chodzi o wyglad, no coz trzeba o siebie dbac. Facet tez powinien dbac o swoja lepsza polowke. Nic nie przyspiesza starzenia tak szybko jak stres, niewlasciwa dieta, brak ruchu, snu, papierosy, alkohol i promienie sloneczne. Kobiety same czesto robia sobie szkode, gdy sa mlode, a skutki widac po trzydziestce. Pracuje w spa, obserwuje to na codzien.

Gość ooooooooooooo

Gość moi znajomi poznali sie
takim jak wasz wieku. Obchodzili srebrne wesele isa idealnum malzenstwem. Drugie malzenstwo - ona 5 lat starsza, wyglada mlodziej od niego, on wpatrzony w nią. Tez juz maja dorosle dzieci. To zadna roznica wieku.

Gość ja mam 25 on 21
i w moim przypadku to on chcialby juz dziecko a ja nie :P , wiec to nie jest regułą ze starsza to szybciej dojzewa bla bla.Bo jest naprawde roznie.Istotnie,odkąd z nim jestem,zaczelam bardziej dbac o siebie,boje sie mlodej konkurencji to fakt-ale wiem tez ze to mnie wybral, ze mna tworzy roczny zwiazek,wczesniej zadna kobieta nie byla wstanie zainteresowac go na dluzej.Napoczatku mialam wiele wątpliwosci , teraz poprostu sie poddalalm ,wiele nas dzieli ale kurcze no nie da sie- to milosc.A ona nie wybiera.Istotnie obawiam sie przyszlosci,nie bede zaprzeczac.Narazie nie widac roznicy wieku miedzy nami,mimo ze on tez wyglada mlodo.Obawiam sie troszke tego co dalej? Ale nie ma na to reguly,czuje sie spelniona i szczesliwa,a wiele zwiazkow rownolatkow sie rozpada ,albo takich w ktorych mężczyzna jest starszy z innych przyczyn.Zobaczimy.K.C ADAŚ :*

Gość Aaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Odświeżam!