Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość missty19

czy jestem atrakcyjna?

Polecane posty

Gość missty19

19 lat,174 cm wzrostu, wymiary 92-68-98, brunetka, piwne oczy, czy dziewczyna taka jak ja moze sie podobac? Nie rozpaczam ale jestem sama i mam juz troche tego dosc, a nie moge sobie nikogo znalezc, gdzie jest problem?

Gość dobre_sobie
deska ma racje. Atrakcyjna dziewczyna napisze o sobie inaczej :)

Gość taki ktoś
ale po niej pojechaliście !!

Gość missty19
ciekawe niby jak o sobie napisze. To nie jest ogloszenie matrymonialne, i na 10 stron tez sie nie rozpisuje, ludzie jak macie takie zeczy pisac to sie ie udzielajcie w ogole, bo mni ewsze zdanie nie obchodzi

Gość missty19
Olivia, zalezy o co dokladnie pytasz, ale mysle ze faceci najpierw zwracaja uwage na wyglad dziewczyny, jak im sie podoba to wtedy robia krok dalej...myle sie?

Gość Jaaap
Nie trzeba byc atrakcyjnym, lecz miec "to cos" co przyciaga facetow... Racja, zazwyczaj zwraca sie uwage na wyglad zewnetrzy, ale jesli chcesz z kims byc dluzej, to to nie wystarczy... Wiec sie zastanow, czy szukasz faceta do zwiazku czy do flirtu :) A na twoje pytanie nie odp. Musiala bym cie zobaczyc :)

taaaaaa, tylko ze rownie szybko mozna sie rozczarowac jak ktos nie ma nic ciekawego do powiedzenia i cala uroda traci na wartosci. Co do wygladu, na pewno zwracaja faceci najpierw uwage na urode, potem chwile zagajaja i jak jestes \"kumata\" to zostaniesz na dluzej a jak nie, to tylko na jedna noc :o moze jestes niesmiala lub nudna i dlatego nikt sie Toba nie interesuje, trudno powiedziec, wrozka nie jestem :(