Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 wsnie

sni mi sie moja dawna przyjaciolka

Polecane posty

Go艣膰 wsnie

Ostatnio bardzo czesto sni mi sie dawna przyjaciolka 馃槶.Wyjechalam za granice urwalam z nia kontakt.Powiedziala cos nie milego na porzegnanie.Zle sie wyraza na moj temat 馃槧 wiem to od znajomych...Mimo to mysle o niej jak jej sie wiedzie itd...:D Czesto mi sie sni jak myslicie odezwac sie do niej i zapomniec o wszystkim czy dac sobie luz :Oj.Kiedys bylysmy bliskie sobie

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 wsnie
Troche czasu uplynelo od naszej ostatniej rozmowy...:0 Nie wiem czy nadal bedzie miala ochote 馃槶

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 koala m膮dralla
zalezy o co posz艂o;)

Udost臋pnij ten post

jak nie zadzwonisz, to sie nie dowiesz, a przyjazn ponoc to cos co sie nie starzeje, wiec znajdz z nia jakis kontakt i bedzie ok:))

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 arelka
Tez mam taka sytuacje, tyle, ze wyjechalam do innego miasta w polsce (odleglosc 500km ). Ostatnio tez mi sie czesto snila, tyle ze u nas sytaucja jednak troszke inna, bo odezwalam sie w swieta a ona odp bardzo oschle. Daje sobie spokoj, ale moze u ciebie bedzie dobrze! warto zaryzykowac

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wsnie
arelka Propo zyczen jak mila urodziny i im wyslalam jej zyczenia i tez taki suchy ten sms typu dzieki mam nadzieje,ze u ciebie ok bo umnie tak :0 Dlatego tak sie zastanawiam na tym :O

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wsnie
A CO POSZLO O GLUPOTE NIE POTRAFILA ZROZUMIEC,ZE CHCE WYJECHAC ZA GRANICE MIMO ZE NIE ZNALAM JEZYKA POWIEDZIALAM JEJ ZE TO MOJA SPRAWA A POTEM TO JUZ WYSLALA SMSKA NA POZEGNANIE ZE NIE POTRAFIE NORMALNIE ROZMWIAC A ZDZIWILO MNIE TO,BO NAWET NA NIA NIE NAKRZYCZALAM TYLKO SPOKOJE TO POWIEDZIALAM.ZNAJOMI MOWI ZE ZAZDROSCILA MI WYJAZDU ZAWSZE MOGLYSMY NA SIEBIE LICZYC A W TEN DZIEN JAKBY COS PEKLO馃槶 KOLEZANKA MI NAWET MOWILA ZE SIE CHWALILA KTOREGOS DNIA,ZE SPRAWDZALA MOJA POCZTE ZARZA NA POCZATKU JAK BYLAM ZA GRANICA ,BO ZNALA MOJ KOD;(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 PODNOSZEEEEEEEEEEEEE

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 evlenka
i miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Udost臋pnij ten post