Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lilka18

nie chce żeby był moim sponsorem... co zrobić?!

Polecane posty

Gość lilka18

mam 18 lat... moje wszelkie zachcianki zaspokajam dzięki stypendium naukowemu oraz pieniążkom, które ewentualnie dostaję od rodziców... mam chłopaka, który pracuje i całkiem dobrze zarabia... czasem odnoszę wrażenie, że mnie sponsoruje... nie pozwala placic za kino, imprezy itp., mimo to, ze nalegam... czesto kupuje mi prezenty, za ktore nie moge sie odwdzieczyc... bardzo zle sie z tym czuje - mowilam mu o tym, ale twierdzi, ze przesadzam, ze gdyby nie bylo go na to stac to by tego nie robil... brak mi argumentow, a naprawde stanowi to dla mmnie spory problem...

Gość a nie mozesz kupic biletow
np. dzien przed seansem do tego kina ? :O nie rozumiem jak mozna komus "nie pozwolic" .....

po prostu nie pozwala, urzadzajac sceny przy kasie... :/ a ja chcac uniknac klotni na oczach ludzi potulnie spuszczam glowe...

Gość kup bilety dzis przed
i zrob mu niespodzianke ... i nie pozwalaj na siebie wrzeszczec ....:O

jeśli chce to niech płaci 🖐️... a Ty czasem postaw mu ultimatum, jeśli on taki prostak i robi sceny przy kasie, zrób to samo: powiedz ostentacyjnie, albo przyjmujesz zaproszenie i pozwalasz bym tym razem zapłaciła....ale robisz w tym zwrot i sobie idziesz 🖐️

Gość iy
w dziseijszych czasach, kiedy to laski cyckają swoich facetów na kase na wszystkie możliwe sposoby, twój problem jest po prostu wzruszający....

Gość eeeep
Przestan z nim sypiac ... Jesli nadal bedzie placil za kino - to juz nie sponsoring lecz charytatywnosc :)

albo robisz w tył zwrot i sobie idziesz - i chodziło mi o Ciebie, nie że to mówisz :O :D, tylko obraź się i se pójdź 🖐️

macie racje - chyba jedynym wyjsciem bedzie pokazac mu, ze potrafie zachowac sie tak samo jak On...

nie jestem jego dziwka, a jego dziewczyna od ponad 1,5 roku...

jeśli ona jest jego dziiwką to on jej dziwwkarzem, bo daje członka - więc równowaga jest :classic_cool: teraz tylko kwestia płacenia i już ! ps laska nie sugeruj się facetem, to stulejarska mać, mająca za zadanie prowokowanie 🖐️ (jaki piękny rym :classic_cool: )