Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Wedding_Planner

Piosenki w mp3 - dla zainteresowanych

Polecane posty

Gość Frtyka z K.
Wedding, szukam piosenki "Baby mine" Alison Krauss - swietna na pierwszy taniec. Masz taka??

W związku z tym, że na Kafeterii przesiaduje spora grupka złośliwych i wyjątkowo nieprzyjemnych osób (nieokreślonej płci ale za to obdarzonych pomarańczowym nickiem), muszę zlikwidować linkownię do mp3-jek :( Nie chcę mieć problemów a widząc, co się tutaj dzieje, po prostu boję się, że jedna z drugą doniosą na mnie z samej tylko złośliwości. Na moim blogu pojawiło się już kilka przykrych wpisów i gróźb. Bardzo przepraszam wszystkich zainteresowanych, oczekujących i chętnych na piosenki. Jeśli ktoś będzie czymś w szczególności zainteresowany, proszę o kontakt mailowy :) Jeszcze raz przepraszam.

Gość Dusiołek
Witam, ja niestety zrezygnowałam z pisania na tym forum i w pełni podzielam Twoje zdanie na temat złośliwości i niekulturalnych wypowiedzi ( jeśli można to nazwać wypowiedzią ) Masz rację, lepszy bedzie kontakt na maila. Ja z Twojej pomocy skorzystałam ale wyniosłam się stąd, bo szukam pomysłów, rad a nie chce tracić czasu na bzdurne odpowiedzi nie mające żadnego pożytku. Pozdrawiam i dzięki za pomoc:))))

Gość Równik
Naprawdę nie ma się co przejmować. Takie indywidua są tylko po to, żeby wziać je na łańcuch i przywiązać do kołka przy budzie.

Gość Równik
chciałbym być przywiązany jako pierwszy. Strzegłbym twej cnoty, do ktorej co chwila przymierzają się pryszczaci onaniści, gdyż żaden zdrowy facet nie weźmie się za takie babsko :)

Rozumiem, że podniecasz się ubliżaniem innym :) No cóż, bywają różne zboczenia, ale to chyba można leczyć :) Pozdrawiam cię, chłopie, serdecznie.

Gość Kasia.........
wedding-planner-------> mogłabym prosić o przesłanie na maila kilku pioseneczek bo nigdzie nie moge znalezc a z tych linkow jakie podajesz nie potrafie skorzystac Janusz Zylka - Dla mamy i taty Partita - Kochajcie starszych panów Rodzice - Kumpliki Kochani moi rodzice - Bernadeta Kowalska Kochani rodzice - Dwa Kamraty byłabym Ci ogroooooomnie wdzieczna 👄 oto moj adres: kaczka196@interia.pl

Gość Kasia.........
bez tego na koncu ;)

Witam Niestety musiałam usunąć piosenki z konta, o czym pisałam wcześniej. Piosenki będę wysyłała na maila po kolei :) Pozdrawiam

Gość upuuuuuuuu

Gość wesoła mysia
Witam! Ja równiez bardzo bym Cię prosiła o przesłanie tych piosenek : Janusz Zylka - Dla mamy i taty Partita - Kochajcie starszych panów Rodzice - Kumpliki Kochani moi rodzice - Bernadeta Kowalska Kochani rodzice - Dwa Kamraty Biorę ślub i nie wiem jaka piosenkę zadedykowac rodzicom. Będę Ci bardzo wdzięczna za ich przesłanie. Z góry dziekuję i pozdrawiam. Mój adres: wesolamisia@poczta.onet.pl

Gość Jacekmaraton
Witam serdecznie! takze prosiłbym o przesłanie pioseneczki: Kochajcie starszych panów - Partita moj e-mail: jacekmaraton@wp.pl z góry dzieki Jacek