Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Wedding_Planner

Piosenki w mp3 - dla zainteresowanych

Polecane posty

Gość Lou Reed
Dzięki, Wedding. Masz może piosenkę Z każdym twym oddechem? Śpiewa ją Stachursky.

Tutaj kolejne piosenki: Grzegorz Tomczak - Niebieska piosenka http://chomikuj.pl/weddingplanner/mp3/Grzegorz+Tomczak+-+Niebieska+piosenka.mp3 Bernadeta Kowalska - Kochani moi rodzice http://chomikuj.pl/weddingplanner/mp3/Bernadeta+Kowalska+-+Kochani+Moi+Rodzice.mp3 Kumpliki - Rodzice http://chomikuj.pl/weddingplanner/mp3/Kumpliki+-+Rodzice.mp3 Jeśli szukacie czegoś konkretnego, podajcie tytuł, postaram się \"wrzucić \" piosenkę na serwer :) Pozdrawiam 🖐️ :)

Gość Kroliczek86
Kasiu, bardzo dziekuje za maila :) jestem oczarowana ,,Oczarowaniem'' ;)

Gość Makowa Dziewczynka
Dzieki, Wedding :)

Gość Greczynka
Dzięki :) Tego szukałam :):):) PS. Fajnego masz bloga :)

Gość Miętowy karmelek
A miałabyś może Right Here Waiting Richarda Marxa albo Nothing's gonna change my love for you Glenna Madeirosa??

Serdecznie Ci dziekuje, wychodze za maz 27 pazdziernika i prawde powiedziawszy nie mamy jeszcze piosenki na rozpoczecie imprezy, chcemy walca, wiec bardzo bardzo bardzo dziekuje Ci za to, ze udostepnilas linki, jeszcze raz dzieki:))))Zagladam na Twa strone, fajna i ciekawa, czasami cos znajduje czego potrzebuje, tak trzymaj buziaki pa:)))

Gość oczarowaniie
my tańczyliśmy do "Ocarowania" ! Trudny walc angielski, ale udało się! I zespół grał na żywo, ale to zespół zawodowy...

Gość Contra
??

Gość do wedding planner
dzieki mi tez sie przydadza, a masz moze stachurskiego "typ niepokorny" i "czuje i wiem"?

Gość do wedding planner
z góry dziekuje :)

Usunęłam już dwie ostatnie piosenki Stachursky\'ego - nie ma ich pod wskazanymi linkami. Jeśli ktoś będzie je chciał ponownie - lub inne piosenki, niech da mi znać :)

Gość Dusiołek
Witam, mam prośbę - bardzo mi się podoba piosenka Z. Wodeckiego- niestety nie znam tytułu - w tekście są mniej więcej takie słowa " Lubię wracać tam gdzie byłem już..." Mogłabym prosić o link do tej piosenki? Dziękuję z góry i pozdrawiam ciepło:))))