Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Proszę was o radę. dzięki

Czy zdążę jeszcze w tym roku wyprawić wesele?

Polecane posty

Gość Proszę was o radę. dzięki

Hej.. Na czym można czas zaoszczędzić czas żeby zrobić niezapomniane wesele a jednoczesnie w tym roku... Jeszcze nic nie mam załatwione.. W ciąży też nie jestem.,. Proszę o rady a nei kąśliwe uwagi.

Gość myślę że w mniej chodliwe
terminy typu listopad masz szanse

Gość eh... tylko ta brzydka pogoda.

Gość poszperaj na allegro
pary się rozstają i wystawiają na allegro odstąpienie swoich umów ślubnych: sali, kapeli lub dja, fotografa, kamerzysty itp. to nie to samo, co wybrana przez siebie samego sala, ale jak się nie ma co się lubi to się lubi co się ma.

Gość DZięki Za pomoc
:) jw

Gość spokojnieeeeee
jak nie masz niewiadomo jakic hwymagan to nie masz sie co martwic. Ja zalatwiam wszystko od marca, 2 czerwca wychodze za maz

Bedzie raczej trudno , ale moja koleżanka w tamtym roku - mniej więcej w tym czasie zaczeła szukać od \"zera\" i zorganizowała wesele 5 sierpnia . Nalatała sie przy tym strasznie, bo udało jej sie znaleźć jedynie samą salę , bez cateringu i musiała sobie sama kucharki organizować. Trochę pomogli znajomi i jakoś się ogarnęli ze wszystkim. Najważniejsze rzeczy to : sala i zespół/DJ.

Gość lilipop
witam, a my mamy wesele 09.czerwca ;) mamy tylko salę, tzn restauracja z cateringiem poza tym nie mamy jeszcze nic załatwione nie wiem jak my zdążymy :(

Gość gapcia_aa
lilipop............ tego roku masz to wesele? not o jestes lepsza ode mnie hahahaha a ubranie macie? rany to niezle i bukiet musisz zamowic na 2 tyg wczesniej no chyba ze zrobi CI ktos jak mnie w nocy o północy ze ślicznych różyczek :D mam nadz. ze chociaz kościół macie załwiony.... Powodzonkaaaa

Gość na pomarańczwo
mojej mamie w dwa dni udało się załatwić, salę, zespół i termin w kościele - ślub się jednak nie odbył, więc nic dalej nie było załatwiane

można wszystko załatwic ale trzeba sie spręzyc i dużo nabiegac od koscioła do sali i do orkiestry ale może sie udac na wrzesien wszystko załatwic

Gość maszasza
ja biorę slub w święta Bozego Narodzenia. wpadlismy na to niedawno;) mamy narazie tylko termin w kosciele zaklepany. ale starsznie drogie sa sale w świeta. czy to zawsze tak? wszedzie? wiecie coś? jestem z poznania. pozdrwaiam