Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moniczkakraków

kolezanka vs chłopak?

Polecane posty

Gość moniczkakraków

Pokłuciłam sie z kolezanka i nie gadam z nia juz teraz wógole. Ale moj chłopak sie dalej z nia koleguje. Wychodza razem na spacery, na piwko. A mnie ze soba nie biora. Zreszta ja z nia nigdzie nie pojde... Tylko czy ja dobrze robie pozwalajac mojemu chłopakowi sie z nia spotykac?.

Gość moniczkakraków
hehe 19 chyba w kazdym razie nie mam naddwagi

Gość katia1213
daj spokoj nie odpowidaj, to jedyne p[ytanie jaie ta osoba umie zadac :P:P:P Wszedzie o to pyta :P:P co za dupek!

Gość moniczkakraków
no na ludzie i parapety

Gość katia1213
a co do pytania. NIe wiem czy mozesz zabronic. Faceci nie lubia zakazów i nakazów. Moj facet sie nie kumpluje z moja exkolezanka ktoraoboje lubilismy, a ktora mi zrobila swinstwo. Mowlam mu o tym, ze mi zrobila przykrosc, opowiadalam o zdarzeniu i on po prostu jest po mojej stronie. Po stronie swojej dziewczyny.

Gość moniczkakraków
To dlaczego moj ciagle z nia gdzies łazi.... wkurza mnie to ale nie chce mu tego zabraniac

Przecież to Ty się z nią pokłóciłaś, nie on. A jeśli ona nie zrobiła Ci jakiegoś wyjątkowego świństwa, to czemu on ma czuć do niej jakiś resentyment i zrywać kontakty?

Gość wertylka
jak facet może nie być po stronie dziweczyny i spotykać się z kimś kto skrzywdził jego dziewczynę?? nie czaję - zmień faceta

Gość pewnie cię razem obgadują
dziwnego masz chłopaka

A gdzie tu mowa o krzywdzie? Dwie dziewczyny się pokłóciły i się nie odzywają, takie sytuacje zdarzają się w życiu, nie róbmy z igły wideł. W takich sytuacjach na ogół żadna ze stron nie jest bez winy i wcale się chłopakowi nie dziwię, że stara się zachowywać normalnie i już.

Gość dla mnie nie do przyjecia
zmień chlopaka

Gość dla mnie nie do przyjecia
jak uważasz że chodzenie na wspolne spacery z koleżanką z którą jesteś poklócona to normalne zachowanie to gratuluje podejścia ..... wyjątkowe doprawdy !