Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jestem deską przegrałam zycie

Minetka, zapach...

Polecane posty

gdy jestem z moim chłopakiem to pieścimy sie dość długo i co jakieś 20 minut ide sie podmyć bo jestem uczulona na tym punkcie zeby nei pachniało brzydko, ale jak robimy \'69\' to jest to dla mnie nie wygodne i męczące i się poce troszkę, jak skończymy to czuje ze on ma oddech taki fuj po mojej cipce :( miałyście coś podobnego? ;(

Gość mojemu nigdy nie smierdzi z
buzi po tym jak lize moja cipke"P

blond widocznie masz jakas infekcje do ginekologa idz bo cipka nie moze wydzielac brzydkeigo zapachu jak jest czusciutka wtedy pachnie slicznie a jak chlopak ja lize to nawet i przez kilak godzin tak moze pachniec

ej to ty masz problem z potem nie z cipka przeciez cipka sie nie poci hahahaha idz do lekarza, sa rozne sposoby na walke z nadmiernym poceniem

no przeciez z cipki pot nie leci hahah tez wymyslilas :P z pach moze ale to sie uzywa antyperprirantu i po klopocie :)

Gość Kolec
jak pachnie zdrowa cipunia?

Gość cudownie
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość olka1977
To ja chyba mam jakies infekcje ,o których nie wiem ,bo też tak jak u Blond_Lady - no może mała różnica z poceniem. Zawsze przed lizankiem bardzo dokladnie sie myję - no i teraz mam dola,bo myślałam ,że one tak wszystkie pachną.

Dziewczyny, przy myciu zwróćcie uwagę na to, zeby osunąć skórkę z łechtaczki, bo głównie to miejsce jest źródłem dziwnych zapachów, jeśli jest się zdrową, bo jeśli jest się chorą, to wagina.

Gość elemelek1987
droga autorko topiku,uważam,że Twoj problem jest zupełnie normalny.Jak mój facet robi mi minetkę a potem daje mi buzi to wiadomo,że czuć cipkę,przecież to jest miejsce intymne,trudno żeby pachniało różami:)wagina ma swój specyficzny zapach,tak samo jak penis zresztą.i w tym jej urok,ma swój smak.nie przejmuj się,że mimo,że się często podmywasz wciąż czujesz zapach charakterystyczny(ja nie powiedziałąbym,że śmierdzi,tylko,że jest to charakterystyczny zapach miejsc intymnych),to normalne,akurat w tym miejscu nigdy nie będziesz pachniała jak perfumy.pozdrawiam i zapewniam Cie ,że to normalne!

moja poprzedniczka nie ma racji....to nie ma znaczenia ze cipka to miejsce intymne i nie ma pachniec rozami....jak masz plyn rozany to moze....i na 100% jesli wagina jest zdrowa to nie ma prawa nic zalatywac....a do tego ...po cholere sie podmywac co 20 minut...ja sie z Misiem kocham po 4 godziny i ani razu nie biegne do lazienki...no chyba ze fundujemy se wodny seks...jak robi mi minetke a potem mnie caluje to czuje tylko wtedy duza wilgotnosc na jego ustach i raczej sladkawy smak ...zadnego zapachu...wydaje mi sie ze powinnas zaaplikowac sobie przeciwgrzybiczne farmaceutyki ...bo bedziesz sie bujac z tym zapachem az on mdlosci dostanie biedaczek..

Gość lalunkaaa
miauczydelko co ty gadasz cipka jak jest umyta ma swietny zapach i smak. tak mi sie wydaje bo jak moj facet mnie lize a potem mnie caluje to czuje super smak a dziewczynom ktorym cipki smierdza to widocznie maja tam jakiegos grzyba albo nadzerke

Gość olka 1977
To pewnie mam nadżerkę -to katastrofa,nie cierpię ginekologów, a może każda z nas ma swój specyficzny zapach,bo jeśli jest się po prysznicu i dokładnym umyciu to może pomimo nadżerki nie powinno nic pachnieć.Chyba muszę się wziąść w garść i iśc na kontrol. Dziewczyny,a jak często chodzicie na kontrole na kontrole ? :-( Pozdrawiam i miłego dzionka życzę🌻

Gość maja 22
Ja jestem zdrowa i chodze 1 raz w roku, a wczesniej chodzila co poł.

Gość madmłazel
do ginekologa obowiazkowo 2 razy do roku :) jesli ktos nie bierze pigulek to mzoe chodzic raz na rok ja wole czesciej zeby byc pewna ze jestem zdrowa. w koncy cipka to bardzo wazna okolica a kazda dziewczyna ktora wspolzyje czy bieze tabletki moze miec jakas infekcje. ja chodze do kobiety ginekologa wtedy czuje sie pewniej i si eniw wstydzę. ra zbylam u faceta to powiedzial " wskakuj malenka na samolocik pokazujac mi reka fotel" wybieglam od razu z tego gabinetu i poszlam do babeczki :) jest swietna , delikatna. raz mialam niewielka nadzerke to wyleczyla mi ją tylko globułkami bez wypalania :) co roku robi mi cytologie i wiem ze jestem zdrowa :)

ja tez chodze 2 razy do roku i tez do kobitki :) do faceta bym sie nie odwazyła, to zbyt intymne wiem ze to lekarz ale przedewszystkim to facet .. wiec wole babke. mam swoja zaprzyjaziona raz do roku mam cytologie robioną a 2 razy do roku normlne badanie ginekologiczne i dostaje recepty na tabletki anty :) dziewczyny naprawde chodzcie przynajmniej raz do roku do ginekologa . moja kolezanka sie bala i poszla dopiero pierwszy raz jak miala 24 lata bo miala problem z miesiaczka. zrobiono jej cytologie i okazalo sie ze jest chora i to powaznie, rak szyjki macicy to jak wyrok dla niej bo zabiedbala sprawę. lekarz sam powiedzial ze gdyby przyszla rok wczesniej dziewczyne by wyleczyli :(

Gość olka 1977
Faktycznie mam uraz do ginekologów bo byłam u faceta i niestety też jakieś głupie odzywki,idę do kobiety.

Gość maja2
Aja wole do facetow ginekologow.Z pania ginekolog mialam nieprzyjemne przejcia i dlatego sklaniam sie do mezczyzn.

Ja chodzę raz w roku, bo częściej akurat nie mam potrzeby. Nie mam tak fajnie, jak Wy, bo zaufanie mam akurat do kumpla, który był świetnym studentem, a teraz jest świetnym lekarzem. Na powitanie słyszę:\"ściągaj barchany i wskakuj na samolot, będę Cię dopieszczał\".:( Jemu się wydaje, że to niesamowicie dowcipne, ale mnie to akurat peszy, więc robię taką zblazowaną minę i mówię coś w rodzaju \"paluchami? To już nie masz czym?\", albo \"no chyba, że wziernikiem, bo on jest raczej twardy\" No a co mam zrobić? Rozpłakać się? Zmienić go na kogoś, kogo nie znam, albo komu nie ufam?:( Poza gabinetem jest OK. Może on też się tak tylko wygłupia, żeby mnie odprężyć? Tyle, że skutek jest raczej odwrotny, a jak on siada do mnie na fotel, to ja się z jego przestrachu przecież nie nabijam, tylko pocieszam, ze nic nie zaboli i mówię, że ma śliczne ząbki, nawet wtedy, gdy mu się jakiś zupełnie posypał, albo jak mam mu kilogram kamienie wywalić. Mężczyźni są po prostu chyba mniej wrazliwi, albo starają się ukryć wrażliwość udając takich, no wiecie.... :O

no to perla gratulacje ja bym do ginekologa kolegi za zadne skarby nie poszła. swoja cipke zeby pokazywac koledze? co z tego ze lekarz ale to facet .. albo jestes odwazna albo glupia

Szalona Krowo - Białystok. crazy elwirka - w sumie w momencie, gdy Cię kumpel bada, to nie jest facetem, ani kumplem. W tym momencie jest bezpłciowy. Nie jestem głupia, bo on jest bardzo dobrym lekarzem. Byłabym głupia, gdybym zmieniła go na kogoś, kogo wcale nie znam. :)

tak akurart w momencie jak cie bada nieejst facetem hahahah nieuwierze w to znam 2 ginekologow ojca i syna i poniewaz ich znam nigdy bym do nich nie poszła na imprezach zamknietych po alkoholu dowiadujemy sie ze znajomymi fajnych rzeczy o pacjentkach haha i nie mow ze to nei etyczne ita dalej to tylko faceci ja sama pracowalam kiedys na zlecienie NFZ z wybranymi przychdoniami i po zaprzyjaznieniu sie z lekarzami dowiaywalam sie jakie oni sobie robia jaja z pacjentow . zadna tajemnica lekarska nie obowiazuje jak sie mowie kawaly czy historyjki z zycia.. najlepsi byli lekarze z przychodni psychiatrycznych a po nich ginekolodzy. pozniej mijalam na korytarz pacjentow o ktorych sie nasluchalam. gdyby oni wiedzieli ...

Gość gość
To jest tak jak sie d******pska kazdemu cnotki