Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bez serca chyba

Czlowiek bez milosci zamienia sie w kamien

Polecane posty

Gość bez serca chyba

Nigdy nie bylo mi zaznac milosci ze strony kobiet... Podobno mam fajny charakter...ale wygladam " jak niewyglad " :) ( takie jest moje zdanie) ...mam 23 lata i sie przerazilem sam soba...tak naprawde jedynie co mnie teraz jest wstanie wzruszyc to cierpienie zwierzat, zawsze wychodze ze lzami ze schroniska...a ludzie ? sa mi obojetni ich krzywda mnie nie rusza kompletnie.... Juz nie szukam drugiej polowy..a mysli te zajely mysli o pracy pieniadzach... robie sie jak starzec z " Opowiesci Wigilijnej".... Nie zamieniaj serca w twardy głaz, póki jeszcze serce masz....

Gość leszek zabójca
oho opcja łapiemy na litość babeczki !!! :P

Gość następny żałosny użalającay
się nad sobą pseudo facet. :O

Gość bez serca chyba
skoro tak twierdzisz... a prawdziwy facet to jaki ?

Gość leszek zabójca
masz 23 latka i uważasz sie za prawdziwego faceta ? dziwne... ;) ps. ta dzisiejsza młodzież ;-)

a ja się przejęłam Tabą 🌻 jednak nie żyjemy za karę widocznie nie każdemu dane spotkać pierwszą połówkę :) 🖐️ ale miłość ma wiele wcieleń. uszy w pion i do przodu :) 🖐️

Gość leszek zabójca
hmm.. no właśnie to ile tych połówek jest na świecie ? :D chyba że myślimy o % :P

dużo i każdy ma swoją a szło to tak: jak się człowiek rodzi, to z nieba spada dusza która pęka na pół jedna część idzie do kobiety, druga do mężczyzny (no czasem zbłądzi i są przypadki homo czy bi ale to nie o tym)...a życie polega na odnalezieniu tej drugiej części ;) ps prawda że umiem być romantyczna :classic_cool:

Gość leszek zabójca
hmm... czy ja wiem... ;) może czas zejść na ziemię... i popatrzeć na życie i związek troszkę realnie ;) bo romantyzm z czasem rozczarowuje... a czasami zabija...

oj, no właśnie o to chodzi, że ja jestem za mało romantyczna, a za bardzo pragmatyczna teraz się taaaaaaaaaaaaaaaak starałam, a Ty żeś mna tak brutalnie o mur szturchnął 😭 nie odzywam się już do Ciebie 💤

Gość andersonxxx
zdaje się, że moja dusza jak została przecięta na pół i spadła to walnęła w beton i się zabiła. No cóż...

Gość leszek zabójca
no wiesz to nie ja to on :P ja Cię złapałem trzy i pół centymetra przed tym murem :P ok biorę świeczkę i szukamy głosu Twego... ;-)

jesteście wyprani doszczętnie z romantyzmu dusza się nie może zabić, bo w kieszonce ma rozrusznik w razie w. już Bozia o tym pomyślała :classic_cool: 🖐️

Gość leszek zabójca
hihi... a jak rozrusznik nie zadziała ? :D

nie będzie musiał :classic_cool: bo w drugiej taka dusza ma spadochron i jak widzi że lądowanie będzie ciężki to po niego sięga :) 🖐️ jejq, że wy takich oczywistych rzeczy nie wiecie :O :D 🖐️

A co ma miłość do kobiet to zamiany w kamień? Za ładny i interesujący nie jestem, dziewczyna brzydziła by się nawet na mnie nadepnąć :D, ale jakoś nie wydaje mi się żeby to na coś wpływało... \"jedna część idzie do kobiety, druga do mężczyzny\" o ile dobrze pamiętam to w \"uczcie\" padało stwierdzenia o trzech płciach które się potłukły na połówki: męsko-damskiej, męsko-męskiej i damsko-damskiej.... Sentymentalne bzdury, zresztą całość była utrzymana w komediowym stylu ;) 🖐️ jakoś sobie biedaki muśieli miłość tłumaczyć, bo biologi jeszcze ni znali. :classic_cool:

Gość leszek zabójca
nie wszyscy mają dostęp do top secretów :P wiesz... zabić może sie nie zabije a jeśli nadajnik GPS siądzie i sie duszyczka nie odnajdzie... ;) :P lyyyyypa...

każda dusza przechodzi szybkie szkolenie z seryjiii \"zrób to sam\" i umie puszczać sygnały dymne, oraz zostaje małym harcerzykiem, i potrafi obsługiwać się kompasem :classic_cool: brutale i pesymiści 😭, zabijacie we mnie wrażliwość😭 mój świat jest taaaki piękny :)

Gość leszek zabójca
a jak to było kiedyś... gdy na świecie panował błogi spokój, nie było kompasów ino dżungla dookoła i mamuty :D

Gość leszek zabójca
wiesz... coraz mniej na świecie wrażliwości i romantyzmu ;)

wtenczas dusze miały wielkie nosy ( wraz z rewolucją i postępem zniknęły) i na węch, bądź też większa i silniejsza dusza po prostu bałamuciła i brała siłą chuderlawszą duszę i już zostawały ze sobą na amen :classic_cool: :D branoc bo za dużo byście chcieli wiedzieć a to naprawdę ściśle tajne :classic_cool: ;) 😴

Gość leszek zabójca
branoc ;)