Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kajka84

Policja - testy sprawnościowe?

Polecane posty

Gość kajka84

witam wszystkim, czy są tu osoby które są zorientowane w temacie testów sprawnościowych w policji? wiem jak wyglądają w tej chwili, tzn tor przeszkód, i wszystkie jego zasady. podobno na przełomie czerwca i lipca mają zostać one zmienione na prostsze, ale nie wiem ile w tym prawdy, wiarygodne informacje znalazłam tylko na jednej stronie internetowej. najbardziej jestem zainteresowana opiniami osób (o ile takie tu są) które przeszły ten test albo ich znajomi - chciałabym w przyszłym roku złożyć podanie do policji ale mam zerową kondycję fizyczną, nigdy nie uprawiałam sportu z wyjątkiem wf-u :/ mam rok na przygotowania - to dużo i mało. codziennie chcę ćwiczyć przynajmniej przez godzinę ale nie mam pojęcia jakie ćwiczenia byłyby najbardziej wskazane ... bieganie, pływanie, ciężarki ... co jeszcze? czy potrzebny jest jakiś trener/instruktor który pomoże? czy gdzieś są takie tory przeszkód na którym mozna ćwiczyć? z góry dziękuje za pomocne wskazówki :)

Gość kajka84
mam znajomości tzn wujka który kiedyś pracował na dość wysokim stanowisku ale nie mam zamiaru zawracać mu głowy i dostać się tam w taki sposób - chcę spróbować własnych sił. poza tym testy sprawnościowe są powtzrzane każdego roku więc co mi po tym jakbym się dostała "po znajomości" :)

Gość kajka84
ale o testach niestety nie ma pojęcia za bardzo jak teraz wyglądają bo jest już na emeryturze :/

Gość kajka84
ja mu nawet nie mówię ze chce się dostać, dowie się po fakcie jeśli dobrze pójdzie :) a na szczescie mnie nie rozpoznają jako osobę z rodziny bo nosimy inne nazwiska :)

Gość w policji wszystko wiedza

Tor przeszkod? To zeby do wojska sie dostac takie cuda nie sa potrzebne :D. Wystarcza brzuszki, bieg na 3km, podciaganie i 4x10m.