Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość supermenka-w -ataku

Czy ja jestem chora potrzebyje 2 razy na dzień sexu???????/

Polecane posty

Gość supermenka-w -ataku

Nie wiem co jest ostatnoi ze mna mam wybujały popęd seksualny ,kocham sie po południu i wieczorem ,jak przychodze z pracy cos zjem i natychmiast lece sie kochac i wieczorem to samo czy ja jestem zboczona ?chyba malo takich kobiet jest co potrzebuja przezyc na dzien 6-10 orgazmow

Gość kojiluhg
Masz nerwicę.

Gość supermenka-w -ataku
heheheh naprawde naleze dotych chyba wyjątkowych -ciekawa jestem czy sa takie kobiety podobne do mnie ,z taką potrzeba jak ja mam

Gość zazdroszcze
ja potrzebuje rza na miesiąc:(

Gość supermenka-w -ataku
ale musze przyznac ze sa tego dobre strony ,po tym sexie jestem taka przyjazna swiatu

Gość Kremowy Misio
jestes nimfomanka

Gość supermenka-w -ataku
Moj mężczyzna ma tez potrzeby ale czuje ze zbyt go wykorzystuje ,czasem mi odmawia ,chyba będe zmuszona poszukać sobie faceta na boku,chociaż nie jestem z tych zdradzacych .Nie wiem czy ktoras z was tak miala -np jak kiedys 3 dni nie uprawialam sexu to na kazdego napotkanego faceta patrzylam marzac by mnie bzyknal ostro -doslownie sie skrecalam .A jak juz wrocil moj chlopak przeszlo mi na troche ......a mam dopiero 23 lata co bedzie pozniej :-)

Gość ridick
supermenka-w -ataku - skad jestes?

Supermenka tak nienormalnych kobiet jest baardzo dużo i całe szczęście :-) Seksu nigdy nie za dużo. Życie za krutkie, by go marnować na inne pierdoły. Seks to życie :-)

Gość fanzlalka
Kup sobie sexmachine. Właczysz i będzie cię pieprzyć cały dzień.

Gość margolciaaa wer
i ja tak mam.... a jak chlopiec chce sie migac to robie sie niemila.... a za jakis czas i tak doprowadzam do klotni.... no coz ze mna jest tak ze jak nie mam tyle sexu ile chce to nie wytrzymuje psychichicznie i zamieniam sie w bombe opryskliwa dla calego otoczenia;( i zadne sporty czy zabawy samotne nie sa mi w stanie zastapic sexu:( to na prawde niefajne czasami.

Gość jaska pyza
ozesz ty dziwko

Gość czesto
nie jestes nienormalna,ale jaka ja jestem ? po powrocie z pracy,od razu poszlam na gore,nie zlicze ile razy juz dzis szczytowalam,choc istotna sprawa jest to ze sama sie do orgazmu doprowadzam w 30 sec. nie wiem o co z nami kobietkami chodzi...........

Gość sup.kochanek
Supermenko! Należysz do tych najszczęśliwszych kobiet na świecie, które lubią seks i dużo go potrzebuą. Twoje potrzeby, jak wynika z opisu, są duże i dobrze! Tak trzymać! Ja jestem facetem, ale tez mi się ciagle chce. Są tu takie zazdrośnice, które mają potrzebę raz lub najwyżej dwa razy w miesiącu. Są bardzo nieszczęsliwe - współczuje im. Pozdrawiam!

Gość beeeeeeeeeeeeeeee
to ja tez zazdroszce:-( bardzo chcialabymbyc na Twoim miejscu moj facet umarlby ze szczescia

Gość gość
I mi to sie chce raz na tydzien i kompletnie sobie nie umiem wyobrazić, żeby to robic pare razy dziennie, jest tyle ciekawszych rzeczy niz seks...ponoc to znaczy, że jestem uposledzona i zimna jak ryba:o

Gość gość
Aaaha, ja tam nie zazdroszcze, ale tak ze 3 razy w tygodniu to by mi sie moglo chciec, a sie nie chce:o

Gość vcxe
takiej laski to bym nie chcial.

Gość vcxe
to juz wole taka co chce czesciej ode mnie niż raz w tygodniu/

Gość vcxe
taka laske to bym chcial.

supermenka---> ja też tak mam :):) więc nie jestes sama:) mój chłopak mówi ze jestem nimfomanką :P

Gość fjkaka
Normalne-nienormalne. Prymitywne, tyle. No trudno to nazwać aktywnością intelektualną, jako żywo.

Gość To forum jest pouczajace
Bardzo interesujace To forum jest pouczajace

Gość bdfbdfndfn
to forum to banda idiotów, którzy cwaniakuja i nic wiecej, laska, jakaś napalona idiotka, pisze ze potrzebuje tylko sie pierdolic i innych rzeczy nie dostrzega, a jakis debil ja chwali i nakreca, ze 'tak tak jestes zajebista bo lubisz sie pierdolic' jacy prymitywni ludzie tutaj siedza buehehehe

Gość olik szary
bdfbdfndfn..........masz pewnie jakies kompleksy z tego wynika

Gość olik szary
bo sex to nasza religia